Aktiv Træning (Denmark)

Selvrensen­de kvalitetsp­ropper

LG’s nye udgave af headsettet Tone Free har god lyd, effektiv støjredukt­ion og et selvrensen­de etui, der draeber bakterier.

-

LG TONE FREE FN7

Pris: 1.599 kr. Info: lg.com

Hvad: True wireless-headset med aktiv støjredukt­ion og selvrensen­de etui. Batteri: 5 timer og yderligere 10 timer i etui.

Det er tydeligt, at coronapand­emien har skabt et helt andet fokus på hygiejne. LG’s Tone Free er ikke bare ørepropper i “medicinsk kvalitet, lavet af atoksisk, hypoallerg­enisk silikone” – de kommer også med et etui med uv-lys, som renser headsettet, når det ikke bruges. Hvor godt det fungerer i praksis, er svaert at bedømme, men LG haevder, at det draeber 99,9 procent af bakteriern­e.

Det, vi derimod godt kan bedømme, er, at headsettet oser af kvalitet. Det lille, runde etui er stilet og laekkert, og det samme er propperne. LG har samarbejde­t med hi-fi-producente­n Meridian om lyden, og det maerkes. Den er god, velafbalan­ceret og nuancerig. I den medfølgend­e app kan du vaelge mellem fire forskellig­e lydmoduler eller endnu bedre (for nogle af de forprogram­merede er altså lidt saere) lave din helt egen. Det er også i appen, der i øvrigt er rigtig god, at du kan justere på noise cancelling og bestemme, hvor meget udenomsstø­j headsettet skal filtrere fra.

Der medfølger tre silikonepr­opper i forskellig­e størrelser og udformning­er. Alligevel havde enkelte testere vanskeligt ved at få saettet til at sidde helt taet. Isaer under traening skabte det udfordring­er, idet saettet gled lidt ud, hvilket gik ud over lydkvalite­t og effekten af noise cancelling.

Betjeninge­n foregår med touchknapp­er på propperne. Det fungerer fint, men de er samtidig meget sensitive, hvilket gør, at man godt kan komme til at aktivere dem, når man egentlig bare vil trykke propperne lidt på plads i øret.

KONKLUSION: Et headset i høj kvalitet og med god lyd. Har kort efter lanceringe­n kunnet findes til under 1.000 kr., og det er et godt køb, hvis de passer til dine ører.

God lyd. God kvalitet. God app med mange indstillin­gsmulighed­er.

Lidt store i øret.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Tone Free har en lille touchknap på hver af propperne. Den bruges til at starte og stoppe lyden, skifte mellem numre og skrue op og ned.
Tone Free har en lille touchknap på hver af propperne. Den bruges til at starte og stoppe lyden, skifte mellem numre og skrue op og ned.
 ?? ?? Det medfølgend­e ladeetui er let, laekkert og stilet og renser via uv-lys propperne for bakterier.
Det medfølgend­e ladeetui er let, laekkert og stilet og renser via uv-lys propperne for bakterier.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark