Aktiv Træning (Denmark)

Trailløber­ens 5 favoritter

Forskellen mellem en succesfuld trailtur og en ubehagelig oplevelse, hvor du skøjter rundt på underlaget, handler meget om udstyret. Her er de 5 vigtigste stykker grej.

-

Sko

Det vigtigste udstyr til trailløb er skoene. Når først terraenet bliver bakket, og underlaget blødt, dur dine almindelig­e løbesko ikke laengere. Gå efter en sko med grove knopper, der kan bide sig fast i det løse underlag, og en taetsidden­de og robust overdel, der beskytter taeerne. Salomons Ultra Glide er et fremragend­e bud til de fleste udfordring­er.

Jakke

En let vind- og vandtaet jakke, der lader huden ånde, redder dig, hvis vejret slår om. Den afviser vand og vind og lader kroppen holde på den varme, der produceres. Den er derfor overrasken­de lun, selvom den er tynd. Salomon har lavet jakker til verdens vildeste vovehalse, og Bonatti Trail-jakken her stråler af knowhow. Let, vandtaet og så kompakt, at den nemt kan pakkes sammen i en lomme.

Tshirt

En taetsidden­de T-shirt i svedtransp­orterende materiale flytter fugten vaek fra huden og ud i tøjet, hvor den kan fordampe. Det holder dig tør og lun på trailturen. Salomons Agile Tee er et oplagt bud på en perfekt trail-tee.

Tights

Du gider ikke flagrende tøj, der haenger fast i grene og krat. Et par velsiddend­e tights, der luner og giver et fornuftigt hold om musklerne, er klart at foretraekk­e. Salomons Agile Tights har fine detaljer som forstaerke­de underben, der er oplagte til terraenet.

Rygsaek

Løber du langt i terraenet, er en rygsaek med drikkeflas­ker og plads til tøj, energi og en mobiltelef­on uundvaerli­g. En af de bedste er Salomons Active Skin 8. Den sidder som en vest om kroppen, og indholdet fordeles effektivt mellem ryglommen og brystlomme­rne.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark