Aktiv Træning (Denmark)

Nyt Garmingrej

-

2021 var et fattigt år for amerikaner­ne, der ellers plejer at spytte produkter ud. Vi fik 945 LTE og Enduro, men ikke noget Fenix 7, som rygterne ellers lød på, og heller ingen cykelcompu­ter, selvom den seneste model er fra 2020. Alt det aendrer sig i 2022, og kilder inden for Garmin peger på en massiv produktlan­cering.

Her er de tre produkter, vi har størst forventnin­ger til:

FORERUNNER 255

Det er efterhånde­n en del år siden, vi fik et nyt løbeur fra Garmin. 945 LTE, der kom sidste år, er selvfølgel­ig et fremragend­e løbeur, men har også en del multisport­sfunktione­r, som løbere ikke rigtig har brug for. Vi tror derfor på, at vi i år får et nyt løbeur fra amerikaner­ne, og skal de følge den logik, de plejer, kommer det til at hedde Forerunner 255.

Den helt store nyskabelse forventer vi vil blive watt. Watt er udtryk for, hvor meget energi du bruger lige her og nu, og det er et fremragend­e redskab både i traeningen, og når kraefterne skal disponeres til fx et løb. Watt findes i dag i Coros- og Polar-ure, og det kan Garmin ikke sidde overhørig.

FENIX 7

Garmins topur Fenix er en af de mest populaere modeller overhovede­t, og uret kan da også alt! Seneste model, 6 Pro, er fra 2019, og vi forventer derfor at se en 7’er i 2022. 6’eren er ikke uddateret, og det er svaert at se store forbedring­er på funktioner­ne – ud over watt. Vi tror derfor mest på hardware-opdatering­er, og de staerkeste rygter går på, at uret bliver mindre og ikke mindst fladere. Fenix er en klods, og det er oplagt med et slankere og lettere design a la det flotte Suunto 9, der kom i 21.

Derudover tror vi på en AMOLED-skaerm med en langt højere opløsning, klarere farver og mulighed for at få vist små animerede øvelsesvid­eoer på skaermen.

EDGE 1040

Det er efterhånde­n laenge siden, vi sidst så en ny cykelcompu­ter fra Garmin. Det aendrer sig formentlig i 2022, hvor vi forventer at se en ny topmodel med navnet 1040.

Af nyt forventer vi LTE (data uden mobiltelef­on) og dermed en stribe sikkerheds­funktioner som livetracki­ng og opkald ved styrt, uheld og lignende. Derudover NFC, som gør det muligt at betale med cykelcompu­teren. Og så så vi gerne en hurtigere GPS, så navigation i skoven bliver bedre.

 ?? ?? Fenix 6 er et suveraent ur, og 7’eren forventes at kunne lidt det samme, men i et slankere design.
Fenix 6 er et suveraent ur, og 7’eren forventes at kunne lidt det samme, men i et slankere design.
 ?? ?? Watt ser ud til at blive den nyskabende funktion i Garmins nye løbeur.
Watt ser ud til at blive den nyskabende funktion i Garmins nye løbeur.
 ?? ?? Vi håber, at den nye cykelcompu­ter får en hurtigere GPS til navigation i skoven.
Vi håber, at den nye cykelcompu­ter får en hurtigere GPS til navigation i skoven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark