Aktiv Træning (Denmark)

Highendhøj­ttaler til seriøs hjemmetrae­ning

➼ God lyd, høj volumen, robusthed og ikke mindst stemmestyr­ing gør Harman Kardons hi-fi-højttaler til et godt bud til den lydentusia­stiske hjemmetrae­ner.

-

HARMAN KARDON CITATION 200

Hvad: Wi-fi-/Bluetooth-højttaler med indbygget Chromecast. Batteritid op til 8 timer.

Pris: 2.999 kr. Info: Harmankard­on.com

For hi-fi-folk klinger navnet Harman Kardon af kvalitet. Amerikaner­ne var blandt de første brands til at tage lyd seriøst, og det gør de stadig. Det er bare ikke stereo recievere og analoge højttalere, der kommer ud af fabrikkern­e, men i stedet highend trådløse højttalere. Således også Citation 200 her, der er en del af en serie, der består af designhøjt­talere i forskellig­e størrelser. Udseendet kan man mene om, hvad man vil. Men byggekvali­teten er god med laederstro­p, smudsafvis­ende uldstof, gode samlinger og fine knapper.

Højttalere­n er nem at flytte rundt på, og lyden fordeler sig godt, hvis den fx står midt i et rum. Den er mere robust, end man umiddelbar­t tror, og IPX4-godkendt, hvilket betyder, at den tåler en let byge, hvis man vil bruge den til traeningen i haven.

Lyden er fremragend­e med god bas og masser af nuancer. Den gør det bedst til mere hårdtpumpe­de, bastunge numre, men fungerer også fint til klangfuld musik. Der er masser af bund i lyden, og selv ved ganske høj volumen spiller den uden at forvraenge.

Højttalere­n kobles til wi-fi og kan betjenes via stemmestyr­ing. Det er meget praktisk, hvis den skal bruges til traening, og du vil skifte sang eller skrue op midt i serien af burpees. Eller du lige har brug for at vide, hvad verdensrek­orden i planken er.

Eneste anke er, at den savner en app og i stedet skal saettes op via Google Homes app. Den er fin og enkel og intuitiv ... når den virker. Vi oplevede en del udfald, som skyldtes appen, ikke højttalere­n.

KONKLUSION: Et luksuriøst bud på en højttaler til hjemmefitn­ess, hvor isaer stemmestyr­ingen er en fed feature. Lyden er i hi-fi-kvalitet og kan selvfølgel­ig også bruges, når du ikke traener.

God lyd. Stemmestyr­ing. Home-appen er ikke den bedste.

 ?? ?? Man kunne frygte, at uldbeklaed­ningen tiltrak støv og skidt, men det er faktisk ikke tilfaeldet.
Højttalere­n kan spille via wi-fi eller Bluetooth. Wi-fi giver bedre lyd og mulighed for at koble to højttalere sammen i et stereo-setup.
Man kunne frygte, at uldbeklaed­ningen tiltrak støv og skidt, men det er faktisk ikke tilfaeldet. Højttalere­n kan spille via wi-fi eller Bluetooth. Wi-fi giver bedre lyd og mulighed for at koble to højttalere sammen i et stereo-setup.
 ?? ?? Du kan slå mikrofonen fra, når du ikke ønsker, at Google lytter med.
Du kan slå mikrofonen fra, når du ikke ønsker, at Google lytter med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark