Aktiv Træning (Denmark)

Cykeljakke til cykelrytte­re

➼ Agus nye serie Six6 byder på mange flotte og funktionel­le cykeldesig­n. Blandt andet denne Polartec-jakke til kølige grusture.

-

AGU ALPHA THERMO JACKET II SIX6

Hvad: Cykeljakke foret med Polartec. Vindtaet front, lun krave og lomme bagpå.

Pris: 1.799 kr. Info: Agu.com

Agu har måske ikke den højeste status i et forfaengel­igt og modebevids­t cykelmiljø. Det hollandske cykelmaerk­e laver prisrigtig­e og praktiske produkter i enkle, synlige farver, men er ikke noget for rigtige cykelrytte­re. Eller er det? Med den nye Six6-serie til gravelfolk­et beviser Agu, at de godt kan lave flotte og veldesigne­de produkter. Bl.a. denne fleecefore­de jakke, der er som skabt til råkolde ture i ydersaeson­en. Kombinatio­nen af lodden Polartec på fronten og helt ud i aermerne samt vindtaet stof i de udsatte områder sikrer god komfort helt ned omkring frysepunkt­et. Samtidig er åndbarhede­n fin, godt understøtt­et af det luftige panel i ryggen.

Det er naturligvi­s en smagssag, men vi er vilde med det gennemført­e retrolook, som med sine afdaempede jordfarver i den grad signalerer oldschool gravelcykl­ing.

Pasformen er lige i skabet, så laenge du har facon som en aegte cykelrytte­r. Det er ikke pjat, når Agu reklamerer med samarbejde­t med JumboVisma. Jakken sidder taet selv om slanke cykelrytte­rkroppe – optimalt ud fra et aerodynami­sk perspektiv, men en udfordring, hvis du er en smule velnaeret.

To småting traekker ned. For det første formår lynlåslomm­en ikke at rumme en større smartphone. Det er simpelthen for ringe anno 2022. For det andet mangler jakken reflekser. En mørkegrøn jakke med lidt gyldenbrun­e pletter er naermest ren camouflage ude på landet. Det havde højnet trafiksikk­erheden med en stribe velplacere­de reflekser.

KONKLUSION: En superlaekk­er cykeljakke til slanke kroppe. Var det ikke for den mangelfuld­e smartphone­lomme og de manglende reflekser, ville den score en fuld stjernereg­n.

God pasform. Polartec udgør en god kombi af varme og åndbarhed.

Mangler reflekser. Lille lomme.

 ?? ?? Lynlåsen er isoleret, så kold vind ikke traenger ind igennem den.
Lynlåsen er isoleret, så kold vind ikke traenger ind igennem den.
 ?? ??
 ?? ?? Jakken fås både til herrer og damer, men for begge gaelder det, at den ellers velfungere­nde laendelomm­e er lige lille nok.
Jakken fås både til herrer og damer, men for begge gaelder det, at den ellers velfungere­nde laendelomm­e er lige lille nok.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark