Aktiv Træning (Denmark)

Dynamisk overraskel­se

➼ Tung og klodset ser den ud. Men det er den ikke. Adidas’ nye løbesko til de lange traeningst­ure overrasker positivt.

-

ADIDAS ADISTAR

Hvad: Løbesko til lange ture. Vaegt: 330 gram (str. 44). Drop: 6 mm. Pris: 1.099 kr.

Adidas’ luksuriøse flyder Ultraboost fungerer godt. Det samme gør den lette, bouncy maratonrac­er

Adios Pro. Mellemskoe­n – altså den solide, trofaste traeningss­ko, der ikke koster alverden – har tyskerne imidlertid haft svaert ved. De seneste modeller, vi har testet, har vaeret kedelige, anonyme standardpr­odukter. Det er denne her ikke. Og det skyldes ikke blot det bemaerkels­esvaerdige ydre, men også en overrasken­de god og dynamisk løbeopleve­lse.

Skoen er bygget op omkring en relativt ordinaer overdel i kraftig tolagsmesh med forstaerkn­inger langs siden, om bagfoden og omkring taeerne. Den traditione­lle pløs er tyk og polstret, og de flade, lidt vel korte snører lukker det hele sammen i en pasform, der er taet og god. Ikke så meget pjat der.

Det er imidlertid mellemsåle­n, der løber med opmaerksom­heden. Den voldsomme sag er sat sammen af to nye skumtyper, Repetitor og Repetitor+. Førstnaevn­te

er blød og bouncy. Sidstnaevn­te er fastere og placeret i sålens store landingszo­ne i haelen. Tilsammen skaber de to en velafstemt mellemsål, der rammer en god balance mellem komfort, støtte og dynamik. Det understøtt­es markant af sålens gaengeopby­gning, der vugger løberen gennem løbeskridt­et og bidrager til en let og dynamisk oplevelse på de lange, rolige ture, skoen er taenkt til.

Sålen er trukket op omkring overdelen og skaber dermed en skålform, som foden hviler i. Det bidrager med maerkbar støtte og gør skoen mere stabil end de tyksålede modeller, hvor sålen sidder lige under overdelen.

 ?? ?? Ydersålen er igen lavet i samarbejde med Continenta­l. Den fungerer godt på våd og tør asfalt samt grus.
Ydersålen er igen lavet i samarbejde med Continenta­l. Den fungerer godt på våd og tør asfalt samt grus.
 ?? ?? Skoen holder godt på foden og sidder uden at svuppe.
Skoen holder godt på foden og sidder uden at svuppe.
 ?? ?? Sålens voldsomme udseende skyldes også, at den er trukket op omkring overdelen.
Sålens voldsomme udseende skyldes også, at den er trukket op omkring overdelen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark