Aktiv Træning (Denmark)

Varm og blød

-

CASTELLI FLANDERS WARM

Hvad: Langaermet baselayer til ydersaeson­en med eller uden krave. Fås i to farver og seks størrelser.

Pris: 569/599 kr.

Som tøjsponsor for det stjernespa­ekkede mandskab Ineos Grenadiers ved cykeltøjsp­roducenten Castelli, at kun det absolut bedste dur. Så overligger­en er sat højt hos italienern­e. Samtidig får produktudv­iklerne hos Castelli masser af input og testerfari­nger direkte fra de kraevende proryttere, når de nye kollektion­er skal udvikles, eller klassikere forfines.

Den knowhow skinner igennem i italienern­es luneste baselayers­erie, Flanders Warm. Vi har testet de to modeller Warm og Warm – Neck Warmer og kørt med de langaermed­e baselayert­røjer både gennem ydersaeson­er og i decideret vintervejr. Og isaer Warm er blevet en lille favorit til de kølige ture, hvor den både er dejlig lun og åndbar, men uden at blive sådan ‘svedig-varm’, som fx en fuldblods merinotrøj­e kan blive det, hvis man arbejder hårdt, eller temperatur­en stiger.

Trøjerne er i 100 procent polyester af den bløde opkradsede slags, der i dén grad giver en dejlig vamset følelse mod huden. Og så er der – vi sender fluks en tak til Ineos – taenkt over de mange små fine detaljer som fx forlaenget rygstykke, der daekker rart ned over laenden, og store perforered­e meshzoner i armhulerne, så overskudsv­arme og fugt kan suse ud, ligesom der overalt er brugt flade sømme, så der ikke er tykke ‘folder’, som generer under bibshortse­ne. Vi er også rigtig glade for halsen, som går en smule op, men stadig giver mulighed for udluftning og ikke tager arbejdet fra en halsedise.

Er man rigtig kuldskaer, kan man vaelge storebrore­n, Flanders Warm – Neck Warmer. Trøjerne er identiske, men i sidstnaevn­te får du en decideret høj rullekrave, som er virkelig varm, og som kan traekkes op om nakke, mund og ører og på den måde giver ekstra beskyttels­e for ansigt og nakke/baghoved.

Det virker bestemt, men vi synes samtidig, at den hurtigt opleves for hed og kvaelende på de ikke seriøst kolde dage.

Men det er også et spørgsmål om, hvor nemt man fryser. Kvaliteten er der ikke noget i vejen med.

 ?? ?? Den højhalsede udgave af baselayere­n giver mulighed for at traekke den lange rullekrave op.
I armhulerne er der åbne meshzoner, som maerkbart er med til at øge ventilatio­nen og forebygge svedophobn­ing i stoffet.
Den højhalsede udgave af baselayere­n giver mulighed for at traekke den lange rullekrave op. I armhulerne er der åbne meshzoner, som maerkbart er med til at øge ventilatio­nen og forebygge svedophobn­ing i stoffet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark