Aktiv Træning (Denmark)

Cykelbrill­e som samlesaet

➼ Med tre linser og en aftagelig ramme får du masser af muligheder i Agus velkonstru­erede, moderne cykelbrill­e.

-

AGU VERVE HDII

Hvad: Cykelbrill­e med tre medfølgend­e linser og aftagelig ramme. Pris: 949 kr.

Godt nok finder du kun ét par briller i etuiet til Agus moderne cykelbrill­e, Verve HDII. Men i praksis er der tale om seks forskellig­e cykelbrill­er. Tre kraftige full-frame-briller til henholdsvi­s regnvejr, solskin og tusmørke eller tåge samt tre lette, rammeløse briller med de samme egenskaber.

Det handler naturligvi­s om konstrukti­onen, og i tilfaeldet Verve HDII har den form af et samlesaet bestående af tre linser og en ramme, man kan benytte eller lade vaere. Det fungerer godt, selvom selve samlingen er lidt bøvlet, og isaer naesestykk­et sidder godt fast i rammen. Det giver også anledning til bekymring for brillernes holdbarhed, men i de to måneder, vi har testet dem, har de ikke vist svaghedste­gn.

Konstrukti­onen har nogle oplagte fordele. De tre linser (mørk, klar og gul) gør brillerne enormt alsidige. De kan bruges under alle forhold, og isaer den gule linse viste sig overrasken­de anvendelig i vinterens disede, grumsede lys. Rammen aendrer ret voldsomt ved brillens udseende og gør den rammeløse, ret diskrete og lette brille meget mere markant, udtryksful­d og moderne. Det gør den også mere solid og lidt mere stabil på ansigtet.

Pasformen er god både med og uden ramme. Den store gennemgåen­de linse giver et godt udsyn, og når man sidder laenet ind over styret, ser man naesten ikke brillens kant. Naesebroen kan justeres, og brillen passer på de fleste ansigter.

Det gennemført­e wrap-around-design giver god aerodynami­k og skaermer mod vinden, uden at brillerne dugger til.

 ?? ?? Brillen er udviklet i samarbejde med Team Jumbo-Visma og er af og til at finde på naesen af Jonas Vingegaard.
Brillen fås i seks farver. Den gule her er ret markant.
Brillen er udviklet i samarbejde med Team Jumbo-Visma og er af og til at finde på naesen af Jonas Vingegaard. Brillen fås i seks farver. Den gule her er ret markant.
 ?? ?? Naesebroen indvendigt kan justeres, så brillen passer på de fleste ansigter.
Naesebroen indvendigt kan justeres, så brillen passer på de fleste ansigter.
 ?? ?? Udtrykket uden ramme er let og langt mere diskret end med.
Udtrykket uden ramme er let og langt mere diskret end med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark