Aktiv Træning (Denmark)

Rul musklerne tilbage i topform

➼ Med R8 kan du få hård og dybdegåend­e massage – uden at det koster dig ret mange kraefter. Alligevel er der nogle ting, som kunne vaere bedre.

- Info: rollrecove­ry.com

ROLL RECOVERY R8

Hvad: Massagerul­le til hurtigere restitutio­n. Pris: 1.000 kr.

Restitutio­n. Det er måske det vigtigste punkt hos enhver motionist, for det er dér, vi genoplader vores batterier og hjaelper musklerne tilbage i topform, så vi kan komme videre med traeningen. Og jo hurtigere det kan ske, jo bedre. Derfor bugner markedet også med gadgets, som kan hjaelpe os på vej. Et af de nyeste skud på stammen hedder R8. Den består af en ramme med to brede ruller, som bliver trukket ind mod dit lår eller din laeg af to staerke fjedre. Herefter skal du kun taenke på at skubbe R8 frem og tilbage, for fjedrene klarer det hårde arbejde med at trykke på musklerne for dig.

På den måde er det nemt at give musklerne en ordentlig tur og saette gang i blodcirkul­ationen. Det er isaer effektivt på lår, mens det på skinneben og laegge kraever lidt mere snilde at rulle uden om diverse knoglefrem­spring omkring ankler og knae, for det er bestemt ikke et rart sted at få massage. Det ville vaere rart, hvis man kunne justere trykket fra fjedrene, men så skal du op i luksusudga­ven af apparatet, som hedder R8+.

Et andet minus er, at den naermest kun kan bruges på lår og laegge, da man skal bruge begge haender til at skubbe og traekke med – medmindre man får hjaelp. Samtidig er rullerne meget brede, så det er svaert at massere mindre og smallere områder på musklerne. Det er muligt at købe andre typer ruller end det saet, som følger med, men til prisen kunne man godt have lagt et ekstra saet i kassen.

KONKLUSION: R8 kraever ikke ret mange kraefter at bruge, og den er god til at saette gang i blodcirkul­ationen. Den er dog lidt stor at have med på farten, og så kan trykket ikke justeres efter, hvor på kroppen du bruger den.

Er ganske effektiv på lår og underben. Den er ikke så handy at have med på farten, det er svaert at justere trykket, og så er den lidt dyr.

 ?? ??
 ?? ?? Det kraever lidt kraefter at åbne R8, så den kan komme rundt om benet, men derefter er der masser af massage for pengene.
Det kraever lidt kraefter at åbne R8, så den kan komme rundt om benet, men derefter er der masser af massage for pengene.
 ?? ?? Man kan ikke justere trykket fra rullerne, så det gaelder om at køre uden om de områder, hvor ens knogler lurer lige under overfladen.
Man kan ikke justere trykket fra rullerne, så det gaelder om at køre uden om de områder, hvor ens knogler lurer lige under overfladen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark