Aktiv Træning (Denmark)

Løbejakke med masser af stil

➼ Saysky og Le Fix er gået sammen om en løbejakke, der vaekker opsigt – i hvert fald visuelt. Men er det mere form end funktion? Vi løb et maraton i den for at blive klogere.

- Info: saysky.dk

SAYSKY X LE FIX PACE JACKET

Hvad: Let og vindtaet løbejakke. Vaegt: Ca. 216 gram.

Pris: 899 kr.

De fleste kender Saysky som et sportsbran­d med fokus på stil og funktional­itet. Nu har de lavet en kollektion i samarbejde med vennerne fra Le Fix, der laver tøj med inspiratio­n fra gadekultur, og resultatet er en serie med masser af graffiti og botaniske print.

Et af flagskiben­e i kollektion­en er denne vindtaette pace jacket, der egner sig glimrende til mere kølige dage. Jakken er utrolig let, selvom den både har sidelommer og haette, og så kryber den ikke op under løb. Samtidig har den ekstra lange ribkanter omkring håndledden­e, hvor der er lavet plads til tommelfing­rene, så du kan bruge det til at daekke håndryggen. Det fungerer godt, og den ekstra laengde betyder, at man ikke kommer til at straekke hele aermet, når man svinger armene. Et andet plus er åndbarhede­n, som er i top. Det skyldes ikke mindst et meshpanel i nakken, som skaber ekstra udluftning, og selvom vi løb et maraton med jakken på, var den ikke våd bagefter. Jakken kan desuden lynes højt op i halsen, så den skaermer godt for vinden og holder varmen inde.

Vi savner dog en mulighed for at rulle haetten sammen, så den ikke blaeser rundt på de mere rå dage. Eller endnu bedre: en mulighed for at tage den helt af, for hvis du er ligesom os, haenger haetten alligevel bare og blafrer bag på jakken på 99 procent af løbeturene. Til gengaeld er vi vilde med kombinatio­nen af de grønne og gule elementer. Da vi testede jakken til maraton, var der flere løbere, som kom hen for at se naermere på jakken og prøve den. Det har vi alligevel ikke oplevet før.

KONKLUSION: Løbejakken er mere end bare et ‘pretty face’. Den er også glimrende til korte og lange løbeture, uden at man koger over, og så kan den spaendes ind i livet.

Let, vindtaet og åndbar med en god pasform. De sidste små tekniske detaljer mangler.

 ?? ?? Saysky og Le Fix har designet den nye pace jacket sammen. Det er de sluppet godt fra.
AErmerne har ekstra lange ribkanter, så du kan daekke hånden på kølige dage.
Saysky og Le Fix har designet den nye pace jacket sammen. Det er de sluppet godt fra. AErmerne har ekstra lange ribkanter, så du kan daekke hånden på kølige dage.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark