Aktiv Træning (Denmark)

Let og laekkert løbeur

➼ Huawei har fyldt det nye Watch GT Runner med masser af funktioner til det løbeglade publikum. Resultatet er et laekkert løbeur med en super skaerm og lang batteritid.

-

HUAWEI WATCH GT RUNNER

Hvad: Løbeur med AMOLED-skaerm. Operativsy­stem: HarmonyOS. Størrelse: 46 x 11 mm. Vaegt: 38,5 g (uden rem).

Pris: 2.300 kr. Info: consumer.huawei.com

Huawei har virkelig knaekket koden med ure i god kvalitet, med lang batteritid og til priser, hvor de fleste kan vaere med. Det gaelder også det nye Watch GT Runner.

Urets hovedattra­ktion er den store, berøringsf­ølsomme farveskaer­m, som både er skarp og reagerer hurtigt. Derudover kan du navigere ved hjaelp af en enkelt knap og en krone, der kan drejes, så man kan navigere op og ned i menuerne. Watch GT Runner er udstyret med en lang raekke funktioner, som kan hjaelpe dig med din traening og med at overvåge din sundhed. Der er ikke så meget nyt under solen, men de fungerer godt. Da Watch GT Runner er designet til løbere, har det til gengaeld en raekke løbefunkti­oner, hvor uret bl.a. beregner din løbeøkonom­i, VO₂ maks., maelkesyre­graense, restitutio­nstid, forventede tider på diverse distancer og forslag til traeningsp­laner, som bliver justeret efter udviklinge­n i din løbeform.

Det er i det hele taget imponerend­e, hvor mange funktioner der er puttet ind i uret. Og så kan batteriet klare 14 dage – alt efter brug – hvilket er flot, da skaermen må traekke en del strøm. Vi testede både uret til halv- og helmaraton. Til halvmarato­n var der ingen problemer, og undervejs fortalte den indbyggede stemme om vores tid, pace og puls. Men til maraton weekenden efter frøs uret efter 20 kilometer, så vi måtte resette det. Det kan selvfølgel­ig have vaeret et uheldigt engangstil­faelde, men vi har før oplevet det med andre Huawei-ure, så vi håber, det bliver løst med en opdatering af softwaren.

KONKLUSION: Et let, flot og behageligt løbeur med et vaeld af funktioner til en rigtig god pris.

Skarp og hurtig skaerm, men stadig lang batteritid. Kronen på siden af uret fylder meget. Og så kan uret ikke synkronise­re med Strava.

 ?? ?? Uret har en stor og skarp AMOLEDskae­rm, som er berøringsf­ølsom.
I det nye Watch GT Runner er antennen til GPS’en flyttet ud i kanten af uret. Det giver hurtigere signal og bedre målinger.
Uret har en stor og skarp AMOLEDskae­rm, som er berøringsf­ølsom. I det nye Watch GT Runner er antennen til GPS’en flyttet ud i kanten af uret. Det giver hurtigere signal og bedre målinger.
 ?? ?? Den nye pulsmåler, TruSeen 5.0+, fungerer rigtig godt. Ikke mindst fordi uret også sidder taet og behageligt på armen.
Den nye pulsmåler, TruSeen 5.0+, fungerer rigtig godt. Ikke mindst fordi uret også sidder taet og behageligt på armen.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark