Aktiv Træning (Denmark)

Laekker lyd og dejlig stilhed

➼ Creative er klar med en pro-udgave af Outlier-headsettet. Den nye model imponerer med masser af lyd, god støjredukt­ion, lang batteritid og en fantastisk pris.

-

CREATIVE OUTLIER PRO

Hvad: Headset med aktiv støjredukt­ion og lang batteritid. Vaegt: 7 gram (hver) / Batteri: 15 timer (+45 timer i etuiet) Pris: 730 kr.

Det må vaere stressende at udvikle nye in ear-headset. Forbrugern­es forventnin­ger vokser konstant, og vi vil hele tiden have bedre lyd, lavere vaegt, lang batteritid, aegte støjredukt­ion og en lav pris. Det har dog ikke skraemt de elektronis­ke troldmaend fra Creative. I stedet har de udviklet Outlier Pro.

Modellen er en videreudvi­kling af Outlier V3, men i modsaetnin­g til sin forgaenger er Outlier Pro udstyret med aegte støjredukt­ion, ANC. Det virker supergodt til traening, hvor du i selskab med musik nemt kan lukke dig inde i din egen verden. Og da de både kan tåle sved og regn og sidder godt i ørene, er de perfekte til traening. De er også gode til at lukke stemmer ude, hvis folk ikke står for taet på.

Batteritid­en er også imponerend­e. Her kan de klare hele 15 timer på en opladning – eller 10, hvis du slår ANC til. Og det er altså mere end godkendt. Vi kunne godt taenke os en smule mere dybde i lydbillede­t. På appen kan man dog komme taet på med en af de mange faste equalizeri­ndstilling­er, eller man kan oprette og gemme sin egen. Her kan du også indstille, hvad der skal ske, når du ‘tapper’ på siden af høretelefo­nerne – fx stoppe musikken, skrue op, slukke for ANC eller noget helt fjerde. Det er nemt og fungerer rigtig godt.

Som en sidste bonus har Outlier Pro en Low Latency-indstillin­g. Hvis du har set video på din telefon eller baerbare med in ear-headset på, har du måske opdaget, at lyden ofte er forsinket i forhold til billedet, men med Low Latency bliver reaktionst­iden halveret, så lyd og billede er mere synkront.

KONKLUSION: Vi tager hatten af for Creative, som har lavet et imponerend­e headset til en virkelig skarp pris.

God lyd, fin ANC, super pris og etui med trådløs opladning. Opladeretu­iet naermer sig en powerbank i størrelsen.

 ?? ?? Headsettet er berøringsf­ølsomt. Dog kun inden for de små ringe.
Headsettet er berøringsf­ølsomt. Dog kun inden for de små ringe.
 ?? ?? Etuiet kan rumme hele 45 timers opladning, men er også ret stort.
Etuiet kan rumme hele 45 timers opladning, men er også ret stort.
 ?? ?? Outlier Pro fylder lidt, men lyden er god, og så kan de klare hele 15 timer på en opladning.
Outlier Pro fylder lidt, men lyden er god, og så kan de klare hele 15 timer på en opladning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark