Aktiv Træning (Denmark)

Løberygsae­k med tjek på sagerne

➼ Balance, vaegt og komfort. Der er mange faktorer, som skal gå op i en højere enhed, når man løber med oppakning. Med Ultra Vest 6 bliver der sat flueben ved de fleste.

-

ULTIMATE DIRECTION ULTRA VEST 6

Hvad: Løberygsae­k til lange løb eller pendlertur­e. Størrelse: 10,3 liter / Vaegt: 180 g (uden flasker) Pris: 1.300 kr. Info: gothedista­nce.dk

Det er ikke uden grund, at man ser mange løbere med Ultimate Direction-rygsaekke på, når der bliver afholdt trailløb. Amerikaner­ne bliver nemlig bedre og bedre til at skrue rygsaekke sammen, som opfylder løbernes behov. Det gaelder også denne Ultra Vest 6.

For det første er der god mulighed for at justere spaenderne på fronten og laenden, så du hele tiden har et fit, der passer til dig og din oppakning. Og det er nemt at justere på løbeturen, hvis du aendrer vaegtforde­lingen i rygsaekken – fx efterhånde­n som du drikker vandet i flaskerne eller tager tøj på fra oppakninge­n.

De små spaender på fronten er nemme at betjene og justere. Samtidig har Ultimate Direction udstyret lynlåsene med små nylonsnore med en knude i enden, hvilket er en lille genistreg. Det kunne ikke vaere mere simpelt, og de er supernemme at holde og traekke i – også med kolde og våde fingre. En anden ting, der fungerer virkelig godt, er de store huller til armene. Det giver god plads til at have flere lag tøj på, ligesom det virkelig øger ventilatio­nen. Her hjaelper de store meshpanele­r på ryggen og skulderstr­opperne med til, at man aldrig koger over bag vesten, ligesom de holder vaegten nede. Og 180 gram for en løbevest på 10,3 liter er virkelig ikke ret meget.

Det store rum på ryggen er vandtaet, hvilket er rigtig rart. Det samme gaelder brystlomme­n med lynlås under den ene vandflaske. Der medfølger to softbottle­s på 500 ml. Det er en god størrelse, og de sidder så højt, at du bare kan bukke hovedet ned, når du skal drikke af dem.

KONKLUSION: En virkelig let og vellykket løberygsae­k med god ventilatio­n. Kan både bruges af ultraløber­en og pendleren.

Lav vaegt, laekker pasform og vandtaet rum til bagage. Løkker til stavene er placeret foran på skulderstr­opperne.

 ?? ?? Vesten har en fin lille lomme til småting som fx elektrolyt­ter.
Vesten har en fin lille lomme til småting som fx elektrolyt­ter.
 ?? ?? De store huller til armene giver en dejlig følelse af luft og frihed, når man løber.
De store huller til armene giver en dejlig følelse af luft og frihed, når man løber.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark