Aktiv Træning (Denmark)

Laekker jakke til cykelpendl­eren

➼ Vi har laenge ledt efter en åndbar jakke, der kan holde vand og vind ude, når vi cykler til arbejde. Og nu har vi fundet den!

-

FJÄLLRAVEN S/F RÄVEN ANORAK

Hvad: Anorak til vandring, pendlercyk­ling – og meget mere. Pris: 2.499 kr.

Outdoor-specialist­erne fra Fjällräven er gået sammen med cykelentus­iasterne fra Specialize­d om en raekke nye produkter til outdoor-folket. Det er der blandt andet kommet denne anorak ud af. Den er designet, så den både kan bruges til vandreture og ikke mindst til at cykle i – om det så er bikepackin­g, eller når der skal pendles til og fra arbejde. Og lad os bare sige det med det samme: Det har de gjort godt!

Alle, der bruger cyklen til at pendle, kender følelsen af, at de inderste lag er gennemblød­t af sved, når man kommer frem – ikke mindst når man cykler med rygsaek. Men det problem er virkelig minimeret her. Jakkens mave, ryg og bagsiden af aermerne er nemlig lavet af et 4-way-stretch-materiale, som både er dejligt åndbart og giver fleksibili­tet, når du bevaeger dig på cyklen. Samtidig er ryggen forlaenget en smule, så du kan laene dig forover, uden at jakken kryber op over bukselinni­ngen. Jakken kan desuden spaendes ind i livet, men du kan også lyne den op i siderne fra begge retninger for at skabe mere ventilatio­n og bevaegelse­sfrihed, når du tramper i pedalerne. Skuldre, bryst og forsiden af aermerne er lavet af det slidstaerk­e G-1000-stof, der har en sammenvaev­ning af genanvendt polyester og bomuld. I nakken er der i øvrigt gemt en haette, der kan spaendes ind, så den fx passer under cykelhjelm­en.

Jakken er ikke billig. På den anden side kunne den også vaere meget dyrere, for det er et produkt i fantastisk høj kvalitet. Det betyder også, at dette ikke er en anorak, du har et par saesoner og så smider ud. Tvaertimod er vi sikre på, at den om 10 år stadig haenger i entréen – klar til eventyr.

KONKLUSION: En anorak med masser af funktional­itet i en tårnhøj kvalitet. Og den kan også sagtens bruges til hverdag.

Meget høj kvalitet, dejlig bevaegelse­sfrihed og åndbar. Lynlåsene i siderne har en tendens til at køre lidt op.

 ?? ?? Anorakken har ekstra bevaegelig­hed, der passer til din cykelposit­ion.
Anorakken har ekstra bevaegelig­hed, der passer til din cykelposit­ion.
 ?? ?? I timerne før du skal sove, er det en god idé at få så lidt blåt lys som muligt – fra staerke LED-lyskilder, computere, tablets og smartphone­s.
I timerne før du skal sove, er det en god idé at få så lidt blåt lys som muligt – fra staerke LED-lyskilder, computere, tablets og smartphone­s.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark