Aktiv Træning (Denmark)

Saet lyd til traeningen

➼ God lyd, høj volumen, lang batteritid og en staerk indpakning gør den nye Muvo Go fra Creative til en staerk traeningsm­akker – både inde og ude.

-

CREATIVE MUVO GO

Hvad: Bluetooth-højttaler til traening eller hygge under åben himmel. Effekt: 20 watt. Batteri: op til 18 timer. Vaegt: 570 gram.

Pris: 649 kr. Info: creative.com

Der skal musik til at saette gang i en fest – uanset om den foregår med kettlebell­s på graesset eller ved grillen med en kold øl. Og da vi så småt naermer os en årstid, hvor det igen bliver sjovt at gøre begge dele, er Creative klar til at levere soundtrack­et med den nye Muvo Go. Under den solide skal gemmer Muvo Go på to neodym-højttalere, ligesom der er en passiv basradiato­r i hver ende. Tilsammen leverer de et virkelig godt lydbillede, og selv ved ganske høj volumen spiller den uden at forvraenge.

Finishen er måske ikke helt så skarp som hos de dyrere maerker, og der er ikke så mange farver at vaelge imellem – sort, grøn og blå. Til gengaeld er prisen rimelig, og kvaliteten er i top med staerke samlinger og solide knapper. Ud over at starte og stoppe musikken samt styre volumen kan du skifte nummer direkte på højttalere­n. Og hvis du har to, kan du parre dem, så de spiller i stereo. Højttalere­n kan klare op til 18 timers afspilning, hvilket er mere end godkendt.

Creative er ikke de første – og sikkert heller ikke de sidste – som laver denne type højttaler. Desvaerre har mange af dem den samme akilleshae­l, nemlig basenheder­ne i enderne. De er ofte ubeskytted­e og sårbare, men Muvo Go har fået en plade for de sårbare membraner, ligesom skallen er forlaenget i enderne, så de giver ekstra beskyttels­e om bassen. God idé!

Højttalere­n er IPX7-certificer­et. Det betyder, at den kan klare at blive saenket ned på en meters dybde i en halv time – eller blive glemt ude i regnen. Det sidste er nok det mest oplagte problem for de fleste.

KONKLUSION: En robust højttaler med glimrende lyd til udetraenin­g eller hygge i haven.

Rigtig god batteritid og fin lyd.

Lidt grov finish med den hårde plastikkåb­e.

 ?? ??
 ?? ?? Du kan styre volumen og skifte nummer direkte på højttalere­n.
Du kan styre volumen og skifte nummer direkte på højttalere­n.
 ?? ?? Muvo Go måler 20 cm i laengden og 7 cm i højden.
Muvo Go måler 20 cm i laengden og 7 cm i højden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark