Aktiv Træning (Denmark)

Løbesaet til hele året

➼ Selvom Asics’ vinterkoll­ektion er designet til de kolde måneder, kan den sagtens splittes op og bruges hver for sig hele året. Alt andet vil faktisk vaere synd.

-

ASICS WINTER RUN-KOLLEKTION

Hvad: Løbetøj til de kølige dage, aftener eller morgener.

Pris: 1 Winter Run Long Sleeve, 400 kr. 2 Winter Run LS Hoodie, 600 kr. 3 Winter Run Jacket, 700 kr. Info: asics.com

Når kulden bider i årets koldeste måneder, er det smart at klaede sig efter trelagspri­ncippet. Og når blomsterne begynder at springe ud, og der igen kommer blade på traeerne, kan man så splitte lagene op og bruge dem hver for sig. Derfor har vi sammensat et saet fra Asics, der kan bruges samlet om vinteren og hver for sig resten af året.

Saettet består af en tynd og åndbar baselayer, som både er behagelig og god til at transporte­re sveden vaek fra kroppen. Trøjen har et tyndt lag mesh i nakken og under armene, så man har nemmere ved at slippe af med den overskyden­de varme, og det fungerer glimrende. Samtidig er den udstyret med en løkke til tommelfing­eren, så den ikke kryber op ad armen. Trøjen er dog lidt til den korte side, hvis man som os gerne vil have lidt laengde, så den kan stoppes ned i ens tights eller shorts.

Som et godt mellemlag – eller bare for sig selv – har Asics også lavet en haettetrøj­e til løbere. Og det er faktisk en lille perle. Trøjen har meshpanel på hele ryggen samt bagsiden af aermerne, hvilket gør den meget åndbar. AErmerne er desuden udstyret med huller til tommelfing­rene samt et smart hul på håndleddet til dit GPS-ur, så du kan holde øje med din pace, distance eller lignende, uden at aermet skal traekkes op først. Vi er vilde med den slags detaljer. Trøjen kan lynes højt op over hagen, hvilket er et plus på kølige dage med masser af blaest.

Som kronen på vaerket har Asics lavet en løbejakke med blødt fleecefor. Den fungerer godt på kolde dage, hvor det ikke regner eller sner, men hvor du bare gerne vil have bevaegelse­sfrihed og holde kulden ude. Jakken har indsyede paneler med luftlommer på brystet og omkring halsen, der holder virkelig godt på varmen – ikke mindst når du lyner helt op. Der er to sidelommer med lynlås, hvoraf den ene har en ekstra lomme inde i lommen, der kan bruges til mobiltelef­on, elektrolyt­ter eller andet, der skal holdes styr på. Til gengaeld savner vi en høj inderlomme, så telefonen kan blive holdt varm om vinteren, og jakken ikke så nemt kommer i svingninge­r.

KONKLUSION: Tre laekre og ikke mindst gennemtaen­kte produkter, der kan holde kulden ude – sammen eller hver for sig.

God kvalitet, fine detaljer og meget rimelige priser. Løbetrøjen savner lidt laengde.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? 1 Løbetrøjen har meshpanele­r på ryggen og under armene til ekstra udluftning. 2 Hoodien har reflekser på aermer og ryg, så du kan bruge den som yderste lag.
3 Der er god isolering på forsiden af jakken, så du ikke bliver afkølet af vinden.
1 Løbetrøjen har meshpanele­r på ryggen og under armene til ekstra udluftning. 2 Hoodien har reflekser på aermer og ryg, så du kan bruge den som yderste lag. 3 Der er god isolering på forsiden af jakken, så du ikke bliver afkølet af vinden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark