Aktiv Træning (Denmark)

Førstehjae­lp til ømme muskler

➼ Lille, kraftfuld og i høj kvalitet. Flowgun One er massagepis­tolernes Rolls-Royce, når der skal gang i blodcirkul­ationen, så den ømme krop kan komme tilbage i topform.

- Info: flowlife.com

FLOWLIFE FLOWGUN ONE

Hvad: Massagepis­tol med otte hoveder / Batteri: 2-4 timer / Slaglaengd­e: 12 mm / Vaegt: 590 g / Støjniveau: 65 dB

Pris: 1.890 kr.

Lad os bare vaere aerlige: Traening er sjovt, mens restitutio­n er lidt kedeligt. Alligevel er hvileperio­den vigtig, så vi kan blive større, staerkere og hurtigere. Ud over søvn og kost er en af de mest udbredte vaerktøjer til at hjaelpe kroppen på vej de populaere massagepis­toler. Og her har Flowlife lavet en af de laekreste modeller, vi endnu har prøvet.

For det første ligger Flowgun One supergodt i hånden. I modsaetnin­g til de fleste andre massagepis­toler sidder det bevaegelig­e massagehov­ed nemlig meget taet på den cylinder, som man holder i. Det giver en god balance og føling med maskinen, når man skal presse den mod musklerne. Hovedet er udført i børstet aluminium, mens kroppen er beklaedt med blød gummi, hvilket giver et virkelig godt greb.

Man kan skifte mellem fire forskellig­e niveauer, hvor intensitet­en gradvist stiger fra 1.600 til 3.200 slag i minuttet. Derudover er der en femte indstillin­g, hvor massagepis­tolen automatisk kører i ring mellem de fire naevnte niveauer. Og sammen med slaglaengd­en på 12 mm kommer du ikke til at mangle kraefter, når de ømme muskler skal bearbejdes. Til gengaeld savner vi en indikator, så vi kan se, hvilket niveau vi er på.

Mens mange massagepis­toler slås om at kunne levere flest slag i minuttet, savner vi ofte en blød indstillin­g, så musklerne lige kan vaenne sig til massagen, inden der bliver skruet op. Her har Flowgun One en smart funktion, hvor intensitet­en stiger automatisk, jo hårdere du presser. Det fungerer godt, og så kan man følge med i, hvor hårdt man trykker, på en lysende ring nederst på maskinen. Det er godkendt.

KONKLUSION: En staerk maskine i en virkelig god kvalitet og med masser af hoveder, så man kan komme hele kroppen rundt.

Laekker kvalitet, masser af udstyr og mange kraefter. Manglende indikator for aktuelt program.

 ?? ?? Med en slaglaengd­e på 12 mm og 3.200 slag i minuttet kommer Flowgun One godt i dybden.
Med en slaglaengd­e på 12 mm og 3.200 slag i minuttet kommer Flowgun One godt i dybden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark