Aktiv Træning (Denmark)

Styrtaske med små mangler

➼ AGU har lavet en styrtaske i høj kvalitet. Desvaerre er der også nogle ting, som ikke er helt gennemtaen­kte, men med lidt snilde kan man heldigvis selv få dem på plads.

-

AGU ROLL BAG VENTURE

Hvad: Kompakt og handy styrtaske med reflekstrå­d i stoffet. Pris: 299 kr. Info: Agu.com/dk

Styrtasker er geniale, hvis man har brug for at have lidt ekstra forplejnin­g, telefon eller cykelgrej med på turen – uden at det skal proppes ned i lommerne bag på trøjen. Og så er de nemme at tage i hånden, hvis man – helt hypotetisk, naturligvi­s – lige skal ind til bageren undervejs. Sådan en har det hollandske cykelmaerk­e AGU selvfølgel­ig lavet, og den er langt hen ad vejen ganske vellykket.

Først og fremmest er kvaliteten i orden. Syningerne er solide, stoffet er slidstaerk­t, og så kan den både klare muddersprø­jt og silende regn. I begge ender har tasken en lille udvendig lomme med elastikkan­t, så man kan have en gel eller andre småting taet på. Indmaden er desuden lavet i en lys farve, hvilket er et stort plus, da det er nemmere at finde dine ting, end hvis indmaden havde vaeret sort.

Der er dog også nogle ting, som hollaender­ne kunne have lavet bedre. En af dem er, at de to primaere stropper er syet fast på tasken, hvilket betyder, at du ikke kan flytte dem, hvis dit setup med cykelcompu­ter, lys og ringeklokk­e på styret kraever det.

Tasken har ét stort indvendigt rum på 1,5 liter, hvilket er en fornuftig størrelse, men vi savner nogle små lommer til at holde styr på småting. For at få tasken til at fungere optimalt smuttede vi selv i vaerkstede­t. Her kortede vi stropperne og monterede små elastikbån­d til at holde styr på de overskyden­de flapper. Og så bandt vi en snor med en lille karabinhag­e fast inde i tasken, så vi nemmere kan finde vores nøgler. Og med de justeringe­r er tasken faktisk endt med at vaere taet på perfekt.

KONKLUSION: Den lille styrtaske virker ikke helt gennemtaen­kt. Kvaliteten er dog glimrende, og hvis man selv laver nogle justeringe­r, ender tasken med at vaere rigtig god.

God kvalitet, laekker indmad og rimelig pris. Klodsede stropper, ingen indvendige rum.

 ?? ?? Der er små netlommer på siden, hvor du kan opbevare energi og lignende.
Der er små netlommer på siden, hvor du kan opbevare energi og lignende.
 ?? ?? Styrtasken ser godt ud, men det er et minus, at man ikke kan flytte stropperne på den.
Styrtasken ser godt ud, men det er et minus, at man ikke kan flytte stropperne på den.
 ?? ?? Det er nemt at finde sine ting, da taskens indre har en lys farve.
Det er nemt at finde sine ting, da taskens indre har en lys farve.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark