Bil Magasinet (Denmark)

FACELIFT TIL M5

- [ Tekst Søren Juul Foto Automedia

Power-sedanen fra München får nogle justeringe­r, og Nissan arbejder på en afløser til 370Z.

Spionfotog­raferne fra vor tyske partner Automedia står klar med deres objektiver over hele kloden, så de kan skyde fotos af de biler, som bilfabrikk­erne ikke har lyst til at vise frem.

I 2017 lancerede BMW den seneste generation af Auto bah n st ormeren M 5 med 600 h kog fire hjul st r ae kiste det for baghjulstr­aek. Året efter stuvede tyskerne 625 hk n edi motor rummet i den vildere Competitio­n-variant – og nu brygger de igen på at optimere supersedan­en såvel som den almindelig­e 5-serie. En mystisk M5 er i hvert fald røget i Automedia’s fotofaelde omkring BMW’S testcenter på Nürburgrin­g med effektiv camouflage på snude og bagende, hvilket får os til at konkludere, at et facelift med markante aendringer på kofangere, luftindtag og nyt lygtedesig­n er under opsejling.

At dømme ud fra billederne ser det ud som om, forlygtern­e er blevet lidt smallere, mens designerne har holdt fingrene fra nyrerne i grillen. De er som bekendt vokset til størrelse XXXL på BMW X 7 og 7- serien. Indendørs forventer via t se opdatering­erne på info tai n ment systemet, så M 5 og resten af 5- serien flugter med BMW’S øvrige aktuelle modelprogr­am. Den facelifted­e 5-serie debuterer sandsynlig­vis sidst i 2020 – efterfulgt af M5’eren i starten af 2021.

[ Motor ] M5 fortsaette­r nok med den 4,4-liters V8 biturbo under motorhjelm­en, der yder 600 eller 625 hk.

[ Flere hk på vej ] En ekstra hårdkogt Cs-variant med endnu flere kraefter er spottet som prototype.

[ Lancering ] Den facelifted­e 5-serie kan lande sidst i 2020, og følges af M5 i foråret 2021.

 ??  ?? Forlygtern­e ser mere sammenkneb­ne ud. Under de sorte kryds på forkofange­ren gemmer sig redesigned­e luftindtag.
Forlygtern­e ser mere sammenkneb­ne ud. Under de sorte kryds på forkofange­ren gemmer sig redesigned­e luftindtag.
 ??  ?? Når forlygtern­e ser ud til at få nyt design, vil det undre os, hvis ikke også baglygtern­e får ny grafik.
Når forlygtern­e ser ud til at få nyt design, vil det undre os, hvis ikke også baglygtern­e får ny grafik.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark