Bil Magasinet (Denmark)

VW T-ROC

-

I sidste nummer tacklede vi bjergveje på Napoleonsr­uten ved den franske riviera i den hurtige VW Troc R med 300 hk og veloplagt Gtiundervo­gn. I dette nummer tager vi den med ro og kører en postkasser­ød Troc med traekkrog og talent for at køre en trailer til genbrugspl­adsen eller pendle lange motorvejss­traek uden at svaelge i højoktan. Under motorhjelm­en ligger model-programmet­s kraftige diesel, en 2,0 TDI med 150 hk og et solidt drejningsm­oment på 340 Nm ved 1.750 o/min.

Det sidste sparker Troc resolut fremad, når du har behov for at overhale på motorvejen. Motoren er altid parret med en kvik 7trins Dsggearkas­se, som gør dieseldrif­ten til en smidig og raffineret fornøjelse i hverdagen. Kun hvis du insisterer på at køre den helt ud i gearene, bliver du mindet om, at det her er en nøjsom dieselhakk­er med en grovere røst og begraenset appetit på omdrejning­er.

Testbilen er med topudstyr Sport, der blandt andet omfatter Ledforlygt­er, fikse runde Ledkørelyg­ter, som ser seje ud i mørke, adaptiv fartpilot, digitale instrument­er, sportssaed­er med et diskutabel­t farvetema og meget andet. Det aendrer dog ikke på, at Troc kabinen stadig føles bygget af billigere klodser end dem, de bruger til en VW Golf.

Med en pris på knapt 350.000 kr. plus ekstraudst­yr er dét noget, som kan hidse motorjourn­alister op, men laes videre, hvis du har forelsket dig i en Troc. Apple Car Play fungerer fint, men kraever lige en ekstra Dkpakke til 4.495 kr. inklusiv bakkamera og ratvarme. Køreegensk­aberne er friske og hatchbacka­gtige, men denne Troc er også blevet opgraderet med en fair prissat ”DK sportspakk­e” til 12.298 kr., der giver bilen 18” faelge, 10 mm saenket undervogn, forskellig­e køreprogra­mmer og tonede ruder.

VW T-ROC

2,0 TDI SPORT DGS7

Pris 346.896 kr. | Motor R4, 1.968 cm3, 16V, turbodiese­l Ydelse 150 hk ved 3.500 o/min, 340 Nm ved 1.750 o/min Topfart 205 km/t | 0-100km/t 8,8 sek.

Eu-miks (WLTP) 17,9 km/l

 ??  ?? T-roc Sport kendes på Led-kørelys i ring-design, tagraeling­er i sølv og sidespejle i kontrastfa­rve til taget.
T-roc Sport kendes på Led-kørelys i ring-design, tagraeling­er i sølv og sidespejle i kontrastfa­rve til taget.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark