Bil Magasinet (Denmark)

Ja, du kan godt få det flotte foto

Hvis du har forelsket dig i et billede fra magasinet, vil vi gerne sende det til dig.

- Mikkel Thomsager

Jeg har et stort ønske om, at få et laerred med en Aston Martin til vaeggen i min stue. Det skal vaere ca. 120x60 cm, og det er virkelig svaert at finde sådan et. Derfor undersøger jeg, om jeg kan få det lavet.

Nu har jeg endelig fundet ud af, hvad jeg rigtig gerne vil have på min vaeg, men desvaerre findes der ikke rigtig noget, som passer ind. Så ser jeg, at I har det PERFEKTE billede. Det passer i størrelsen og ser virkelig flot ud. Men er det overhovede­t muligt at købe det billede, og få lavet et laerred? Det er bare et STORT ønske :-)

Christina Mountain

På Bil Magasinet tager vi naesten alle fotos i magasinet selv. Søren Juul er specialist, og efter vores mening Danmarks dygtigste bilfotogra­f. Det er vi stolte af, og vi vil gerne hjaelpe, hvis du finder praecis det billede, du mangler til din vaeg.

Vi ønsker ikke at se vores billeder i andre medier, men det glaeder os, hvis abonnenter vil have dem haengende hjemme på vaeggen. Vi sender dig gerne billedet mod en mindre betaling. Send gerne en mail til mig på mikkelt@bilmagasin­et.dk, så finder vi ud af det.

 ??  ?? Bil Magasinet vil gerne hjaelpe dig med at få et flot billede på vaeggen. Send en mail til os.
Bil Magasinet vil gerne hjaelpe dig med at få et flot billede på vaeggen. Send en mail til os.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark