Bil Magasinet (Denmark)

Flyttedag for Ferrari’en

-

Som tidligere fortalt i disse spalter, har jeg ikke haft min Ferrari 360 Spider på nummerplad­er i år. Faktisk har den stået bumstille bortset fra en fototur på prøveplade­r.

Siden sidste sommer, hvor den blev kørt i hi, har den stået hos Autogaller­iet i Herning, hvor der faktisk er offentlig adgang. Et fint sted med omkring 150 biler, som er et besøg vaerd, og et dejligt miljø af ligesinded­e bilentusia­ster, som altid er klar til en snak om klassikere og youngtimer­e.

Et perfekt sted for Ferrari’en, som har stået lunt og tørt. Jeg bor godt nok i København, men har familie i Vestjyllan­d, så jeg kommer jaevnligt forbi.

Selv om den har stået stille, er der alligevel ting, der skal ordnes. Jeg har sprunget det almindelig­e service over i år, så udgiften har vaeret nul kr. Men den går ikke frem til naeste sommer, uanset om jeg skal køre i den eller ej, for tandremmen skal skiftes. Det skal den hvert tredje år, og det skete i 2015, så det er tid igen. Det spøger man ikke med, uanset hvor meget bilen skal køre.

Derfor har jeg flyttet Ferrari’en fra Autogaller­iet i Herning til Mygarage i Vejle. Flytningen skete på egne hjul, hvilket afslørende, at daekkene havde behov for at blive rørt. Hos Mygarage har Ferrari’en fået plads i en af de fine elevatorpl­adser med glasvaegge omkring, og her har den danske Ferrariimp­ortør Formula Automobile et autorisere­t vaerksted. Så planen er, at Ferrari en skal have skiftet den famøse tandrem i løbet af vinteren, så den i hvert fald er køreklar.

 ??  ?? 2. Flyttedag fra Autogaller­iet i Herning, desvaerre ikke i tørvejr. Men det er nemt at gøre den ren, efter at lakken er behandlet.
2. Flyttedag fra Autogaller­iet i Herning, desvaerre ikke i tørvejr. Men det er nemt at gøre den ren, efter at lakken er behandlet.
 ??  ?? 1. Den sorte racer har fået plads i en af de fine bokse hos Mygarage i Vejle, hvor den kan flyttes rundt uden at den startes.
1. Den sorte racer har fået plads i en af de fine bokse hos Mygarage i Vejle, hvor den kan flyttes rundt uden at den startes.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? CADILLAC CTS 3,2 AUT.
Frederik T. Freys amerikaner har vaeret på Danmarks-turné. Laes mere i naeste nummer.
CADILLAC CTS 3,2 AUT. Frederik T. Freys amerikaner har vaeret på Danmarks-turné. Laes mere i naeste nummer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark