Bil Magasinet (Denmark)

Stop med de adressekra­v!

-

Jeg er daglig – eller i hvert fald ugentlig bruger af bilmagasin­et.dk, hvor I er gode til at vaere blandt de første med fotos af nye biler, når de praei senteres. er også begyndt at lave en del quizzer om bilmaerker, og det er også sjovt at teste sin bilviden. Men det er møgirriter­ende, at I vil have min adresse hver gang, jeg skal have svarene på en maerkequiz. Kan I ikke lade vaere med det?

Niels Hansson

Når du køber Bil Magasinet, koster det 72,95 kr. i løssalg og noget mindre i abonnement. Når du laeser artikler på bilmagasin­et. dk, ser det umiddelbar­t ud som om, det er gratis. Det er det ikke.

Det koster penge at producere alt indhold, og du betaler også for det – blot ikke med rede penge, men med din opmaerksom­hed, når du eksponeres for annoncer på hjemmeside­n eller med dine data, når du oplyser navn og adresse.

Hvis man tror, det er gratis at bruge en hjemmeside, er det irriterend­e, men det er ikke gratis, hvilket vi annoncerer, inden du går i gang.

I nogle quizzer beder vi om mere end i andre. Se på dem som en valuta. Om du så vil betale for det – i den valuta – er op til dig.

Mikkel Thomsager

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark