Bil Magasinet (Denmark)

Hun vidste ikke noget om biler

Det var en øjenåbner for en af vore trofaste laesere, da hans 20-årige datter skulle se på bil.

- Kjeld Nielsen

Jeg er altid på udkig efter ny bil, nogle gange mere end andre, og isaer, når den gamle står for udskiftnin­g – hvilket den gør hvert tredje år. Sådan har det vaeret i mange år, og når tiden naermer sig, besøger jeg flere forhandler­e på kort tid for at sammenlign­e de modeller, som jeg, tror det kan blive.

Mine børn er flyttet hjemmefra, hvilket har åbnet for mindre biler med lidt mere luksus, udstyr og motor.

Denne gang meldte min datter på 20 år sig banen. Hun ville gerne med ud til i hvert fald et par forhandler­e. Hun ved intet om biler, og interesser­er sig ikke for dem, men stillede sig alligevel til rådighed, hvilket gav en overrasken­de indsigt i bilmodelle­r, jeg ikke har forholdt mig til før.

Jeg valgte at tage hende med til Audi for at se på en Q3, fordi det er min favorit. Det var også fint, men da vi derefter besøgte en Kiaforhand­ler, var hun omgående mere til den nye Xceed. Hun fandt den ikke bare mere rummelig, men også mere laekker, og Audi blev igen bortdømt, da vi besøgte den tredje forhandler den dag, som var Mazda. Her blev hun begejstret for CX-5, og ville klart vaelge den frem for Q3.

Det var ikke, hvad jeg regnede med, og det er jo heller ikke hende, der skal køre i bilen, men det var alligevel tankevaekk­ende: Audi blev sendt i skammekrog­en i forhold til en Kia og en Mazda.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark