Bil Magasinet (Denmark)

Kom med Bil Magasinet til Bugatti-søndag den 8. marts

-

Bygger ny bil på gammel Defender

Den nye Land Rover Defender har delt folk i to lejre – dem, der elsker den, og dem, der hader den. Til sidstnaevn­te er der godt nyt, da Overfinch netop har praesenere­t deres seneste bil... som er bygget på den forrige Defender. Under motorhjelm­en er der intet britisk over firehjulst­raekkeren – her ligger en 6,2-liters V8-motor fra GM.

Vinterudga­ven af Bil Magasinet “Supercar Sunday” er en eftermidda­g i selskab med Bugatti hos Strøjer Samlingen i Assens. Samlingen rummer flere eksklusive Bugatti’er, og vi garanterer en god historie, når John Nielsen fortaeller om sit arbejde med at teste biler fra maerket.

I ni år bijobbede John som testkører for daekproduc­enten Bridgeston­e, og derfor kom han bag rattet af adskillige heftige superbiler som Ferrari F40, Porsche 959 og Jaguar XJ220. Faktisk var han også testkører på den første Bugatti i nyere tid, EB110. Det var dog en gammel racerkolle­ga, der satte ham bag rattet af Bugatti Veyron (som du også kan opleve hos Strøjer).

John Nielsen kørte Gt-race sammen med racerkører­en Thomas Bscher, som blev øverste chef for Bugatti i forbindels­e med introdukti­onen af Veyron. Da Bugatti skulle bruge en testkører, var det naerliggen­de at henvende sig til den erfarne John Nielsen.

Du får hele historien fortalt af manden selv til Bugatti-søndag hos Strøjer Samlingen i Assens søndag 8. marts kl. 13-15. Har du ikke vaeret hos Strøjer før, er det en anledning til at opleve den fantastisk­e samling, som der ellers kun er offentlig adgang til få dage om året.

Billettern­e koster 445 kr. inklusive kaffe og kage, og saelges kun i forsalg.

Er du abonnent på Bil Magasinet, kan du få 70 kr. i rabat, så du får billetten til 375 kr. Send en mail til bilmagasin­et@bilmagasin­et.dk med “Bugatti-søndag” i emnefeltet og dit abonnement­snummer i mailen. Så sender vi dig link og kodeord, og herefter køber du billetten via linket herunder. Vi håber at se dig!

Køb billet hos: strojersam­lingen.dk/eventovers­igt

 ??  ??
 ??  ?? John Nielsens mest berømte bedrift var Le Mans-sejren i 1990. Få ved, at han var testkører for flere bilmaerker.
John Nielsens mest berømte bedrift var Le Mans-sejren i 1990. Få ved, at han var testkører for flere bilmaerker.
 ??  ?? John Nielsen fortalte om jobbet som testkører for Bugatti i Bil Magasinet oktober 2005. Den 8. marts kan du høre ham selv.
John Nielsen fortalte om jobbet som testkører for Bugatti i Bil Magasinet oktober 2005. Den 8. marts kan du høre ham selv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark