Bil Magasinet (Denmark)

VI SYNES

-

Det er ikke svaert at forstå, hvorfor klassen af høje hatchbacks er populaer. Alle fire biler i denne test klarer sig udmaerket og tilbyder de for klassen så velkendte kvaliteter som praktikali­tet, anvendelig­hed og ikke mindst en høj siddeposit­ion. Overvej dog, naeste gang du skal have ny bil, om du hellere skal have en lavere og mere konvention­el bil – det koster nemlig ekstra at køre på høje fjedre.

1 KIA XCEED

Kia Xceed debuterer som noget af en overraskel­se, da den på flere områder gør et mere helstøbt indtryk end de øvrige Ceedmodell­er. Den balancered­e bil fortjener en perle af en motor.

2 MAZDA CX-30

Mazda’en får personen bag rattet til at føle sig vaerdsat med en solid køreopleve­lse. Saederne er desvaerre for faste, økonomien er ikke for enhver og bagsaedepl­adsen kunne vaere bedre.

3 SKODA KAMIQ

Kamiq har en fantastisk rummelig kabine, og føles mere hjemme på asfalten end andre biler på samme platform. Men pas på, at tallene ikke løber løbsk, for Kamiq kan ikke baere at koste for meget.

4 VW T-ROC

T-roc topper salgsliste­rne, selv om den hverken er billig eller bedst i denne test. Saerligt kabinen skuffer med materialev­alget, som et hav af velfungere­nde skaerme ikke kan skjule.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark