Bil Magasinet (Denmark)

Tre andre klassiske bilmesser, du skal besøge i 2020 Hvis du gerne vil opleve de største begivender i Europa, når det kommer til klassiske biler, skal du tage dig tid til at besøge disse tre messer for klassiske køretøjer.

-
 ??  ?? Auto Moto d’epoca i Padova
Er du på jagt efter italiensk fuldblod er der intet bedre sted at lede end til den årlige klassikerm­esse i den italienske by Padova: 22.-25. oktober.
Auto Moto d’epoca i Padova Er du på jagt efter italiensk fuldblod er der intet bedre sted at lede end til den årlige klassikerm­esse i den italienske by Padova: 22.-25. oktober.
 ??  ?? Bremen Classic Motorshow
I Bremen finder du en mere intim messe, hvor der er rigtig mange gode biler til salg fra private. Klart et besøg vaerd: 31. januar til 2. februar.
Bremen Classic Motorshow I Bremen finder du en mere intim messe, hvor der er rigtig mange gode biler til salg fra private. Klart et besøg vaerd: 31. januar til 2. februar.
 ??  ?? Techno Classica Essen
Den tyske by Essen er år efter år vaert for verdens største messe for klassiske biler. Her kan du let få en dag eller to til at gå: 25.-29. marts.
Techno Classica Essen Den tyske by Essen er år efter år vaert for verdens største messe for klassiske biler. Her kan du let få en dag eller to til at gå: 25.-29. marts.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark