Bil Magasinet (Denmark)

Velkommen

Vi tester alle typer af biler på Bil Magasinet, og det har vi sat en aere i at gøre lige siden 1991.

- MIKKEL THOMSAGER Chefredakt­ør

I 1991 kom det første nummer af Bil Magasinet på gaden. Fra første nummer har vores mål vaeret at undersøge det, I laesere er interesser­ede i. Vi er jeres forlaenged­e arm ud i bilernes verden, og I kan bruge os til at drømme jer til en superbil, eller I kan bruge os, når I skal vaelge ny bil i privaten. Siden den første dag har vi testet alle typer af biler. Små og store, fra to til seks hjul, og de har kørt på alt fra sukkerrør til strøm lavet af bølgeenerg­i. Men det er som om, der har sneget sig en misforståe­lse ind hos nogle af jer laesere – eller også er det netop nogle af dem, som ikke har åbnet et nummer af Bil Magasinet i årevis.

Specielt på de sociale medier oplever vi med jaevne mellemrum en holdning a la “på Bil Magasinet gider de slet ikke elbiler”. Her må vi lige afbryde debatten og få den tilbage på sporet. På Bil Magasinet holder vi ingen biler udenfor. Vi tester det hele, og vi prøver både at saette aebler sammen med aebler, når vi tester, men ofte prøver vi også at ryste posen og blande dem med paerer. Hvorfor? Fordi mange danskere i øjeblikket står i den situation, at der er mange forskellig­e drivliner at vaelge imellem. Det er noget af det, Frederik T. Frey saetter fokus på i denne måneds stortest på side 42, hvor vi tester forskellig­e typer af stationcar­s i mellemklas­sen. I den forbindels­e kommer dit kørselsbeh­ov også i fokus, og det samme gør din bopael. Bor du i et hus, hvor der er mulighed for at montere en ladestande­r, eller lever du i stedet livet i en lejlighed, hvor opladning foregår ude i byen. Og før du overhovede­t når til det punkt, at du kan saette stikket i din plugin- eller elbil, skal du finde ud af, hvilken type af ladeabonne­ment, du skal vaelge. Her er vi også behjaelpel­ig, for vi har lavet en letforståe­lig prisguide på side 80, der viser, hvad der er bedst og billigst for lige netop dig – der er overrasken­de mange penge at spare ved at vaelge rigtigt, når du skal oplade en elbil.

Så det med at vi ikke tager elbiler alvorligt, er misforståe­t. Faktisk gør vi alt, for at vaere på forkant med udviklinge­n og teste alle de køretøjer, som vil vaere interessan­te for os danskere frem over. Både dem vi drømmer om, og dem vi bruger til at køre i Ikea med. Vi håber, I vil følge med os på denne rejse, ligesom mange af jer har gjort siden 1991.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark