Bil Magasinet (Denmark)

I har da ret, hvor er lynladerne henne?

Elbilsdeba­tten er allerede afsporet, mener en laeser med et par fine pointer.

-

Bil Magasinet valgte at køre til Berlin i en elbil – en Mercedes EQC. Resultat: Det kneb med raekkevidd­en og tog lang tid. Big surprise? Havde I alliereret jer med en undertegne­de, som var klar til at fortaelle jer sandheden, ville I kunne have regnet den ud på forhånd.

Efter min mening er antallet af lynladere alt for lavt.

Der er ikke nok langs motorvejen­e, og hvis ikke de snart kommer, hvad skal der så ske, når folk rent faktisk begynder at købe elbiler. Det ender i kaos! Hvis ikke de kommer, vil elbilernes fremmarch dø ud, inden de får vind i sejlene.

Ingen gider bruge en teknologi, som gør dit liv langsommer­e end før. Det var jeres webhistori­e på et rigtig fint eksempel på.

Dernaest vil jeg også naevne raekkevidd­en: Elbiler er ekstremt sarte overfor høje hastighede­r. Det faktum er bare svaert at finde i den opgivne Wltp-raekkevidd­e, der mest af alt dokumenter­er, hvad din oldemor vil kunne praestere i elbil til og fra den lokale bager med 30 km/t. Selv om I bare kunne have spurgt mig om de her ting, er jeg stadig glad for, I saetter fokus på det, da nogle elbilsejer­e har en tendens til at “pynte” lidt på sandheden omkring, hvor let det er, at gå over til strøm. Så tak!

Thomas Jensen

Noget af det kunne vi nok have taenkt os til, men Bil Magasinet saetter en aere i at prøve tingene af på egen krop. Kun sådan opnår vi den fornødne grad af viden. Selv tak!

Mikkel T., Chefredakt­ør

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark