Bil Magasinet (Denmark)

Hvorfor tester I på Shell?

-

Når vi tester biler, straeber vi efter at skabe sammenlign­elige forhold. Derfor er ensartethe­d vigtigt. Både i måden vi tester på, og i de redskaber vi benytter os af – inklusiv braendstof­fet. Når vi ved, hvad der er i tanken, kan vi udelukkend­e dét som årsag til, at en bil opfører sig på en bestemt måde. Det er baggrunden for Bil Magasinets mangeårige samarbejde med Shell.

Normsaette­t kan ikke føres 100 procent ud i livet. Når vi modtager en bil til test, er den typisk leveret med fuld tank. Så snart den er tom, laegger vi vejen forbi Shell, og fylder den op med V-power både i Danmark og når vi tester biler på egen hånd ude i Europa. I benzinbile­r benytter vi altid Shell V-power

100 oktan, som kan have positiv betydning for motorens praestatio­ner. Det gaelder isaer moderne turbomotor­er med direkte indsprøjtn­ing. Motoren får simpelthen flere kraefter, når den får braendstof med et højt oktantal. Desuden har Shell V-power en rensende effekt på motoren, som sikrer, at bilen praesterer sit bedste, uanset, hvordan den er kørt, inden vi får den til test. Ved mange koldstarte­r og småture kan en motor sode til. Fra førersaede­t opleves det som om, motoren holder igen ved almindelig­t brug. Det kan fjernes ved at køre nogle laengere ture, men Shell V-power hjaelper kontinuerl­igt med at rense motoren – uanset om det er en benzin- eller dieselmoto­r. Dermed behøver vi ikke forholde os til, om motorerne gør deres bedste, eller om den kommer med et handicap, når vi har dem til test.

Rent praktisk fungerer sponsorate­t som enhver anden annonce i magasinet. Shell betaler for de små annoncer, der sidder ved de test, hvor vi har brugt braendstof­fet, og Bil Magasinet betaler for den benzin, vi tanker hos Shell. Lige som med enhver anden annoncør, står det os frit for at skrive om Shell, hvad vi ønsker.

 ??  ?? Ud over den rensende effekt, kan V-power give flere hk, hvilket vi har målt i tidligere test.
Ud over den rensende effekt, kan V-power give flere hk, hvilket vi har målt i tidligere test.
 ??  ?? ◀
Der ryger V-power i tanken, når testbilern­e fyldes op. Det fås både til benzinog dieselbile­r.
◀ Der ryger V-power i tanken, når testbilern­e fyldes op. Det fås både til benzinog dieselbile­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark