Bil Magasinet (Denmark)

ER DU KLAR TIL MERE ZENVO?

Zenvo TSR-S

-

Danske Zenvo er klar med en ny og endnu mere hårdkogt variant af deres hyperbil.

Den brutale superbil fra Praestø, Zenvo TSR-S, er den seneste fartdjaeve­l fra Sydsjaella­nd. Danmark er ikke ligefrem blandt de store bilproduce­rende lande, men det har ikke forhindret danske Zenvo i at skabe en vild superbil. 1 BYGGER PÅ RACERBIL

Zenvo Automotive er en dansk bilproduce­nt med hovedsaede i Praestø. Deres seneste superbil, TSR-S, er en gadeversio­n af deres racerbil, TSR. Danskeren er baghjulstr­ukket, har en semi-automatisk 7-trins gearkasse og en 5,8-liters V8 biturbocen­termotor, der yder 1.177 hk.

2 0-200 KM/T PÅ 6,8 SEK.

Når du hamrer pedalen i bund, så accelerere­r den danske gaderacer fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder og fra 0-200 km/t på 6,8 sekunder. Hvis du holder pedalen nede i laengere tid, rammer du til sidst den elektronis­k begraensed­e topfart på 325 km/t.

3 LETVAEGTSM­ATERIALER

Faelgene på Zenvo TSR-S er lavet i kulfiber og er designet, udviklet og bygget hos Zenvo selv. Det presser vaegten ned med 15 kg pr. stk. i forhold til aluminiums­faelge. Chassiset er en letvaegts stål/aluminium-monocoque.

4 KUN 5 BILER OM ÅRET

Har man penge nok, er der frit valg på alle hylder – bare ikke hos Zenvo. De laver nemlig kun fem biler om året for at sikre eksklusivi­tet, så der ikke er andre i rigmandsgh­ettoen, der har én. Ja, du laeste rigtigt. Kun fem biler om året! Så hvis du gerne vil have fingrene i en af Zenvo’s brutale skabninger, skal du ikke vente for laenge.

5 OVER 10 MILLIONER

Savler du stadig? Så bliv bare ved med det. Graver du dybt nok i lommerne, kan Zenvo TSR-S blive din. Alt, du skal gøre, er, at tage til Praestø og smide 10.830.195 kr. plus moms på disken. Der er så lige et lille spørgsmål om registreri­ngsafgift efterfølge­nde, men når den er betalt, er du så også klar til at køre Danmark tyndt i en fuldstaend­ig unik superbil.

 ??  ??
 ??  ?? ▲
Faelgene er lavet i kulfiber, hvilket presser vaegten ned med omkring 6 kg pr stk.
▲ Faelgene er lavet i kulfiber, hvilket presser vaegten ned med omkring 6 kg pr stk.
 ??  ?? TSR-S har den unikke og aktive bagspoiler, som Zenvo tidligere har vist frem. ▼
TSR-S har den unikke og aktive bagspoiler, som Zenvo tidligere har vist frem. ▼

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark