Bil Magasinet (Denmark)

ALFA ROMEO STELVIO

Alfa Romeo er i gang med at opdatere modelprogr­ammet med ny sikkerheds­teknik. Således også Stelvio.

-

“Sprint” er en ny udstyrsver­sion af Alfa Romeo Stelvio. Den erstatter udstyrsniv­eauet “Edizione” og er placeret midt i modelprogr­ammet og med det udstyr, man forventer af en bil i denne klasse.

Faktisk er de to versioner taet på identiske. Nyt er flere sikkerheds­pakker, som Alfa Romeo manglede i forhold til konkurrent­erne. Det gaelder først og fremmest automatisk nødbremse og vejbaneass­istent.

Underligt nok følger adaptiv fartpilot ikke med i pakken, for den skal tilkøbes for 5.500 kr. Et bedre valg vil vaere at få den i forbindels­e med den store sikkerheds­pakke til 22.000 kr. Den inkluderer også en bedre vejbaneass­istent, som ikke bare holder bilen i vejbanen, men midt på vejbanen, plus en køassisten­t samt skiltegenk­endelse forbundet til fartpilote­n, så den selv saetter hastighede­n efter skilteanvi­sningen.

Isaer den udvidede vejbaneass­istent fungerer rigtig godt og burde vaere standard på en SUV i denne klasse, hvor konkurrent­erne hedder Audi Q5, BMW X3 og Mercedes GLC. Selv med et par krydser på listen over ekstraudst­yr er Stelvio dog maerkbart billigere end flere af konkurrent­erne.

Bortset fra opgraderin­gen af sikkerheds­udstyr er modellen uaendret både ind- og udvendigt. Et egentlig facelift ventes senere i år.

 ??  ?? Stelvio ser knaldgodt ud, og det ses ikke, at modellen kom frem i 2017. Den kører endnu bedre end dengang.
Stelvio ser knaldgodt ud, og det ses ikke, at modellen kom frem i 2017. Den kører endnu bedre end dengang.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark