Bil Magasinet (Denmark)

JAGUAR XF SPORTBRAKE

-

Maranello arbejder på et facelift af den topløse Portofino, som formodentl­ig får detaljer fra Ferrari Roma – herunder nye forlygter, V8-biturbomot­oren med 620 hk, partikelfi­lter og en ny 8-trins gearkasse.

Hyundai’s N-afdeling brygger tilsynelad­ende på en heftig variant af den lille SUV Kona, der plejer at komme med en fredsommel­ig fossil- eller elmotor. De to store udstødning­srør på prototypen brummer så dybt, at de kan vaere forbundet til den 275 hk maskine fra i30 N Performanc­e.

Sidst på året forventer vi at se en opdateret version af Jaguar XF både som sedan og stationcar­en Sportbrake. De udvendige detaljer er til at overse, men i kabinen skulle der vaere et nyt rat og en ny, sekundaer skaerm til betjening af klimaanlae­gget som i luksuselbi­len Jaguar i-pace.

Porsche arbejder på en Rs-variant af den i forvejen barske Cayman GT4 med 420 hk. Med større luftindtag til bremser og den 6-cylindrede raekkemoto­r og en gigantisk haekvinge lover prototypen godt for trackdayfa­natikere. I følge rygter har den fået tørsumpsmø­ring og endnu flere heste.

Fire udstødning­srør, blå bremsecali­pre, store faelge og en saenket undervogn afslører den naeste Golf R under test på Nürburgrin­g. Der følger ingen officielle tal med spionbille­derne, men vi forventer, den har 4Motion-firehjultr­aek og er hurtigere end den gamle, der stak til 100 km/t på 4,6 sek.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark