Bil Magasinet (Denmark)

Sporvidden er 4 cm bredere end i forgaenger­en og hjulkasser­ne er vokset, så her er plads til hjul fra 17” og helt op til 20”.

-

Mercedes-benz praesenter­er anden generation af GLA, der er den høje udgave af A-klasse. Modellen deler drivliner med A- og B-klasse med 4-cylindrede benzin- og dieselmoto­rer og få smed manuelte l lerdobbelt koblingsge­ar og for-ellerfi re hjul st r ae k. Stemmestyr­et info tai n ment system( MB U X) er standard.

Den nye GLA er mere end 10 cm højere end forgaenger­en og måler nu 161 cm med tagraeling­er. Det skal give bedre hovedplads i kabinen og et mere autoritaer­t udtryk. Akselafsta­nden er kortere, men alligevel loves der bedre benplads på bagsaedet. Selv om GLA sjaeldent kommer i en mudret grusgrav, kan den klare let terraenkør­sel og har ekstra beskyttels­e af undervogne­n. He rer også nedkørsels assistent, d erkan f ørebilen neda fen stejl skråning med 2-18 km/t. Man styrer hastighede­n via fartpilote­n.

Sporvidden er 4 cm bredere end i forgaenger­en og hjulkasser­ne er vokset, så her er plads til hjul fra 17” og helt op til 20”. Frihøjden er øget til 14,3 cm.

Siddeposit­ionen for fører og passager foran er 14 cm højere og mere opret end i forgaenger­en, og 5 cm højere end i en almindelig B-klasse. Det skal give mere Suv-indtryk. Bagsaedet kan skydes 14 cm frem og tilbage og laenet kan justeres, så der er plads til større genstande i bagagerumm­et. Hver sektion i 40:20:40-bagsaedet kan klappes ned individuel­t.

I første omgang kommer dieselvari­anten GLA 200 d og benzinerne GLA 200 og 250 – senere følger plugin-hybriden GLA 250e med benzin/el og kraftigere varianter med Amg-motorer og -pakker. Vi glaeder os isaer til GLA 35 AMG 4Matic DCT med 306 hk og en 0-100-tid på 5,1 sek. Den burde kunne flytte mudder i en fart.

 ??  ??
 ??  ?? Vi synes
Mercedes’ mindste SUV har fået mere maskuline former og mere plads. Stik os bare en 306-hestes Amg-variant!
Mercedes’ mindste SUV skal vaere mere maskulin og Suv-agtig at se på.
Vi synes Mercedes’ mindste SUV har fået mere maskuline former og mere plads. Stik os bare en 306-hestes Amg-variant! Mercedes’ mindste SUV skal vaere mere maskulin og Suv-agtig at se på.
 ??  ?? GLA årgang 2020 er blevet højere og bredere, og har fået 4 cm øget sporvidde.
GLA årgang 2020 er blevet højere og bredere, og har fået 4 cm øget sporvidde.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark