Bil Magasinet (Denmark)

FACTS DU SKAL VIDE OM

-

BMW 4-serie

Krystalkug­len og diverse spionfotos talte sandt. Den nye BMW 4-serie har fået verdens største og, i manges øjne, mest aparte frontdetal­jer med enorme nyrer. Andre forhold ved coupéen er heldigvis business as usual.

1 AUT.GEAR ER STANDARD

Alle varianter bliver udstyret med 8-trins automatgea­r som standard, så du kan godt vinke farvel til selv at røre i suppen med et manuelt gear. Til at forsøde tilvaerels­en for de, der begraeder den manuelle gearkasses farvel, har BMW lanceret en M Sport Propakke, der bl.a. giver dig M-undervogn.

2 KOMMER SOM ELBIL

Som en ekstranyhe­d har BMW også allerede slået fast, at en fuldt elektrisk variant af BMW 4-serie Coupé vil støde til modelprogr­ammet i 2021.

3 RAMMELØSE DØRE

De rammeløse døre er en detalje, som stammer helt tilbage fra BMW 3-serie Coupé E36, der kom i 1990, og de eksisterer også på den nye 4-serie Coupé. Kabinen er samtidig udstyret med sportssaed­er og et nyt laederrat, mens BMW har arbejdet med støjdaempe kabinen, så de lange ture kommer til at foregå med stor komfort.

4 M4 ER PÅ VEJ

BMW M440i xdrive Coupé er indtil videre topmodelle­n i 4-serie Coupé-modelprogr­ammet. M440i er udstyret med en raekkeseks­er, der som noget nyt er blevet koblet til et mild-hybridsyst­em praecis som det, BMW også har monteret i den facelifted­e 5-serie. Detaljerne om den kommende M4 er endnu gaetvaerk – men den ér på vej.

5 NYRERNE

Til alle de, der har brug for en historieti­me omkring, hvor de store nyrer, der fungerer som luftindtag, i snuden kommer fra, har BMW peget på sin haederkron­ede historie. Den klassiske BMW 328 fra 1936 har ligeledes kaempe store luftindtag. Den gang var det nødvendigt for kølingen... i dag er det “design”.

 ??  ?? Set bagfra er der mere ro over designet på BMW 4-serie. Bagagerumm­et rummer 440 liter. ▼
“Kanintaend­er”, “Grisetryne” – kaert barn har mange navne. Én ting er sikkert, nyrerne er vokset med tiden.
▼
Set bagfra er der mere ro over designet på BMW 4-serie. Bagagerumm­et rummer 440 liter. ▼ “Kanintaend­er”, “Grisetryne” – kaert barn har mange navne. Én ting er sikkert, nyrerne er vokset med tiden. ▼
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark