Bil Magasinet (Denmark)

Spionbille­der AUDI A3 MED SKUB I

- Tekst Mikkel Thomsager Foto Automedia

Vores spionfotog­rafer har fanget den nye Audi S3 på testarbejd­e, plus flere andre kommende modeller.

AUDI S3

Audi har lanceret en ny A3, som vi praesenter­ede i sidste nummer af Bil Magasinet (BM2008). I første omgang kommer den i varianter med almindelig­e motorer, men kraftigere varianter er på vej. Det dokumenter­es af spionfotog­rafens billeder fra Nürburgrin­g og vejene omkring banen, hvor en S3 testes. Og det gaelder ikke blot hatchback-udgaven. Sedanen er vist, men endnu ikke lanceret, og den kommer tydeligvis også i en S3-variant.

Udvendig afsløres den hårdt pumpede variant af A3 i hatchbacko­g sedanudgav­erne af ekstra luftindtag i fronten og aendret haekdesign med diffuser-look.

Den nye S3 benytter Vw-koncernens 4-cylindrede turbomotor som i forgaenger­en, hvor effekten var opgivet til 300 hk og drejningsm­omentet til 400 Nm. Begge dele forventes at stige en smule, og som i alle øvrige S-varianter, er her firehjulst­raek. Det placerer Audi S3 direkte over for BMW M135i xdrive med 306 hk og 450 Nm.

 ??  ?? Store hjul afslører, at denne Audi A3 spottet på Nürburgrin­g har mere under motorhjelm­en, end de hidtil viste har.
Store hjul afslører, at denne Audi A3 spottet på Nürburgrin­g har mere under motorhjelm­en, end de hidtil viste har.
 ??  ?? Sedan-versionen af A3 er vist, men endnu ikke lanceret. Den kommer også i en S3-variant.
Sedan-versionen af A3 er vist, men endnu ikke lanceret. Den kommer også i en S3-variant.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark