Bil Magasinet (Denmark)

Gadgets POTENT LEGETØJ

-

Vi har testet den mest vanvittige fjernstyre­de racebil med seks hjul og spaerredif­ferentiale.

TAET PÅ VIRKELIGHE­DEN

Her kommer man ikke meget taettere på den aegte vare. Denne 6-hjulede G-klasse er den mest avancerede bil fra verdens største producent af fjernstyre­de biler, Traxxas. Visionen var fra starten at skabe den sejeste og mest opsigtsvae­kkende fjernstyre­de bil set til dato. Det første man laegger maerke til, er den massive størrelse og den minutiøse detaljegra­d på Mercedes G63 6x6-karrossen. Under den finder man et lige så imponerend­e chassis lavet i stål. Udover den staerke elektriske motor er bilen udstyret med seks individuel­le oliestødda­empere, der kan indstilles i højden. De arbejder sammen med de ekstrablød­e terraendae­k, som nok skal sørge for optimalt greb i skovbunden eller grusgraven. Er det ikke nok, har man via senderen mulighed for at spaerre bilens differenti­aler og skifte mellem højt og lavt gear, mens man køre. Du kan roligt gå en tur med den i skoven og udsaette den for alverdens forhindrin­ger.

Se mere på: morfars.dk Pris: 5.599 kr.

 ??  ?? Det er ikke kun udseendet, der ligner en 6-hjulet G-klasse. Mekanikken minder også om den, du finder i den rigtige bil. Husk lyset Med lys i lygterne ligner den en rigtig bil, når den kommer kørende gennem skovbunden.
Det er ikke kun udseendet, der ligner en 6-hjulet G-klasse. Mekanikken minder også om den, du finder i den rigtige bil. Husk lyset Med lys i lygterne ligner den en rigtig bil, når den kommer kørende gennem skovbunden.
 ??  ?? Det er nørderi på højeste niveau, og detaljerne er endeløse og super imponerend­e.
Det er nørderi på højeste niveau, og detaljerne er endeløse og super imponerend­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark