Bil Magasinet (Denmark)

96 euro kostede vores Porsche-fest

-

Vi er lige kommet hjem efter en uges ferie i Stuttgart, hvilket jo naturligvi­s rimer på Porsche. Hjemmefra havde jeg for tredje gang bestilt en times kørsel hos Porsche Drive i Zuffenhaus­en. Men denne gang var vores søn på ni år med i bilen. Han er godt opdraget, så han er ligeså bilglad som sin far.

Det blev en rigtig fed tur, som min søn (og jeg) sent vil glemme, og vi nød at dele oplevelsen af den vilde accelerati­on, de kontante køreegensk­aber og lyden. Vi kørte en Boxster GTS med alt i udstyr, så de 365 hk lød sprødt i sportsudst­ødningen.

Vejret var perfekt, så vi kørte med taget nede hele tiden. Alt respekt til Porsche som giver os mulighed for sådan en times køreglade minder for blot 96 euro! Det kan varmt anbefales og nu har de også åbnet for leje hos Porsche i Hamburg.

Egon Bjerg Madsen

Tusind tak for den fine beretning fra Zuffenhaus­en. Redaktione­ns medlemmer er jaevnligt forbi fabrikken i forbindels­e med testkørsle­r og andet, og hver gang anbefaler vi venner og bekendte at gøre det samme og så leje en Porsche på fabrikken, fordi det faktisk er overrasken­de billigt.

Det er samtidig også muligt at gøre for en brøkdel af prisen for at skulle eje en Porsche, du skal have stående i garagen. Godt tip med, at det nu også åbner i Hamborg. Det er hermed givet videre til resten af vores laesere, og I fortjener da også månedens praemie.

Journalist, Anders Richter

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark