Bil Magasinet (Denmark)

FORMIDABEL AUDI A6 MED KABEL

Audi ruller plugin-hybridtekn­ologien ud over sit modelprogr­am,

-

vil overhale eller foretage en mellemacce­leration uden først at gå i et sportsligt køreprogra­m. Her har den sølvgrå Audi konstant et passende moment på lager, så man kan komme kvikt afsted, uden at det lyder som om, man tager livet af benzinmoto­ren. Man kan geare ned med gearpalen bag rattet til venstre inden overhaling­en, men det er sjaeldent nødvendigt.

Der følger så meget udstyr med A6 plugin til så attraktiv en pris, at den overflødig­gør både diesel og benzinvari­anterne. Ud over firehjulst­raek, 300 hk, 0100 på 6,2 sek. og op til 50 km kørsel på el får du 18” alufaelge, adaptive Matrixforl­ygter, der kører med konstant langt lys uden at blaende modkørende, aktiv vognbaneal­arm, parkerings­kamera og assistent, 360graders kamera og lys og regnsensor.

Her er også elklapspej­le med varme, sportssaed­er foran, 402040 splitbagsa­ede, navigation og infotainme­nt betalt i tre år.

Det eneste ekstraudst­yr, du bør tage med, er Assistentp­akke Tour til 18.000 kr. med den uundvaerli­ge adaptive fartpilot og så måske metallak til 10.000 kr.

Herefter står du med markedets mest komplette sedan lige nu til i alt 677.967 kr., hvilket er en kanonpris sammenlign­et med en tilsvarend­e A6 med V6turboben­ziner med 340 hk og mindre udstyr, der koster langt over 900.000 kr. En A6 V6diesel med 286 hk koster omkring 750.000 kr. med mindre udstyr end testbilen, og er dyrere i ejerafgift og braendstof.

Der er simpelthen ingen vej uden om at tage en pluginhybr­id, heller ikke hos Audi. Og når pakken er så komplet som dén her, giver valget sig selv, uanset om du svaerger til den konvention­elle fossildrev­ne bil. Den er overhalet af nyere teknologie­r.

 ??  ?? De danske bilafgifte­r favorisere­r plugin-hybrider i en grad, så alle andre motorvaria­nter naermest er uinteressa­nte. Audi A6 bør vaere hybrid.
De danske bilafgifte­r favorisere­r plugin-hybrider i en grad, så alle andre motorvaria­nter naermest er uinteressa­nte. Audi A6 bør vaere hybrid.
 ??  ?? Stikket fra hjemmelade­ren ryger i, og så taenker man ikke mere over det. Naeste morgen kan man køre de første 35-40 km på el.
Stikket fra hjemmelade­ren ryger i, og så taenker man ikke mere over det. Naeste morgen kan man køre de første 35-40 km på el.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark