Bil Magasinet (Denmark)

Svaret er: Kuga

-

“Hvilken ny bil skal jeg købe,” lyder et almindelig­t spørgsmål til familiefes­ten. Det korte svar er:

Ford Kuga. Men måske ikke Vignale-versionen?

Netop nu ligner Ford Kuga pluginhybr­id universals­varet på det gaengse spørgsmål: Hvilken ny bil skal jeg købe? Har du råd, er topversion­en Vignale en mulighed, men du kommer også langt med den St-line til 297.487 kr., som vandt stortesten af Suv-opladnings­hybrider mod Kia Niro og Mitsubishi Outlander i Bil Magasinet i september.

Man får simpelthen meget bil for pengene. En Suv-type med god plads, meget udstyr og okay køregenska­ber til en staerk pris er svaret på mange danskeres bilønsker og behov lige nu, inklusive behovet for at køre politisk korrekt i en opladnings­hybrid.

Ford illustrere­r Kuga-svaret godt med sin egen prisliste: Den 225-hestes opladnings­hybrid koster 364.055 kr. i topversion­en Vignale. Samme variant fås med 150-hestes benzinmoto­r uden hybridhjae­lp for 15.000 kr. Kun behovet for at traekke noget tungt på krogen kan vaere et argument for ikke at vaelge opladnings­hybriden: Den må kun traekke 1.200 kg. Andre svagere, men

 ??  ?? Kromlister omkring tågeforlyg­ter og kølergril samt saerligt faelgdesig­n afslører Vignale-versionen i Kuga-programmet.
Kromlister omkring tågeforlyg­ter og kølergril samt saerligt faelgdesig­n afslører Vignale-versionen i Kuga-programmet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark