Bil Magasinet (Denmark)

Hvad med elbilslade­ren?

-

Jeg skal have ny firmabil, og den virksomhed, jeg arbejder i, har justeret bilpolitik­ken således, at der er incitament­et for at vaelge el- og hybridbile­r. Derfor følger jeg som flerårig fast abonnent på Bil Magasinet meget interesser­et med i anmeldelse­r af biler i dette segment.

Det er dog gået op for mig, at én ting er at vurdere en bil baseret på elementer som rummelighe­d, køreglaede, komfort osv., men med elbiler kan der også vaere stor forskel på de forskellig­e ladesystem­er, ladehastig­heder, netvaerk og udbredelse af bestemte ladestatio­ner, forskellig­e abonnement­er og hvilke ladere de giver adgang til o.l. Eksempelvi­s bliver Tesla’s supercharg­er-netvaerk saedvanlig­t fremhaevet, men betyder det, at eksempelvi­s Mustang Mach E af den årsag er et dårligere valg end en Tesla? Det er vanskelig at gennemskue.

Mikael Biering-folkersen

Vor oplevelse er, at der er mange muligheder for at lade – også i udlandet. Og der er også flere muligheder, end Tesla har, men vaelger du Tesla, har du jo adgang til både deres og de fleste andre ladere. Uanset har du helt ret i, at succesen ved overgangen til elbil i høj grad afhaenger af, om bruger har adgang til ladeløsnin­ger.

Mikkel Thomsager

 ??  ?? Bil Magasinet tester elbiler på lige fod med alle andre typer af biler, og de stormer frem.
Bil Magasinet tester elbiler på lige fod med alle andre typer af biler, og de stormer frem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark