Bil Magasinet (Denmark)

Kaere abonnent

-

Er Bil Magasinet ramt af Corona? Ja, men måske ikke som du tror. Magasinet er naturligvi­s berørt. På redaktione­n har vi fulgt de retningsli­njer, der løbende er blevet udstedt, og vi har løbende indrettet os efter dem, hvilket selvsagt har vaeret en udfordring.

Vi har hele tiden forsøgt at producere det Bil Magasinet i både stil, omfang og kvalitet, som du er vant til at få hver måned. Vi synes selv, det er lykkes bedre, end vi kunne ha’ frygte. I nogen grad har det måske ligefrem vaeret en fordel, fordi vi har vaeret tvunget til at taenke i nye baner, ikke mindst i forhold til indhold, der er produceret i Danmark. Vi håber du synes det samme.

Økonomisk set er vi ramt dels af reduceret løssalg, i høj grad som følge af lukkede lufthavne, og dels på annoncesal­get, som bremsede op, da bilimportø­rer og forhandler­e oplevede markant salgsnedga­ng i maj og juni.

Det ser ud til, at vi ikke får gavn af de ekstraordi­naere støtteordn­inger, hvilket skyldes, måden de manglende indtaegter opgøres på. Det presser selvsagt økonomien på magasinet. Men vores primaere indtaegt kommer fortsat fra det abonnement, du har tegnet, og det skylder vi dig en stor tak for. Din opbakning til Bil Magasinet er ikke bare vaerdsat, den er grundlagt for det månedlige Bil Magasinet.

Som abonnent på Bil Magasinet kan du gratis laese det aktuelle plus de to foregående numre på nettet. Det foregår på wype.dk, som er den digitale portal til Bil Magasinet og forlagene Benjamin Media og Bonnier Publicatio­ns.

Bor du i udlandet, hvor det hidtil har vaeret dyrt at modtage Bil Magasinet på grund af portoen, er Wype.dk en nem genvej til dit magasin.

Hvis du er abonnent på Bil Magasinet, sender vi dig gratis en komplet oversigt over alle artikler og biler, der har vaeret i magasinet siden 2005. Send os en mail på bilmagasin­et@bilmagasin­et.dk og skriv “OVERSIGT” i emnefeltet samt dit abo-nummer. Så returnerer vi et komplet regneark med alle artikler. Du kan sortere dem, som du vil.

Når du abonnerer på Bil Magasinet, får du det nye magasin i din postkasse senest den dag, det kommer til salg i kioskerne. Mange abonnenter modtager dog magasinet allerede flere dage før.

 ??  ?? Redaktøren og resten af holdet på Bil Magasinet saetter en aere i, måned efter måned, at levere det bedst mulige bilblad.
Redaktøren og resten af holdet på Bil Magasinet saetter en aere i, måned efter måned, at levere det bedst mulige bilblad.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark