Bil Magasinet (Denmark)

Caddy’en får ny passager

-

Faste laesere af magasinet og seere af BM’S Youtube-kanal vil kunne bevidne, at jeg er meget glad for min amerikansk­e baghjulstr­aekker. Den komfortabl­e, støjsvage Yankee med V6-hjerte runder i skrivende stund de første 150.000 km.

Skaebnen for CTS’EN har vaeret til overvejels­e et splitsekun­d, da min hustru og jeg stod over for erhvervels­en af en hundehvalp. Vi har tidligere haft hund, som var fast passager i Buick Park Avenue, indtil bilen blev erstattet af den mørkeblå Cadillac. Den nu afdøde dobermann nåede aldrig ud i CTS’EN med cremefarve­de laedersaed­er og centimeter­tykke måtter og taepper i samme nervøse, men klaedelige, kulør.

Så var det tid til garagens femte bil, der kunne agere køter-køretøj? Jeg legede med tanken et stykke tid og gravede op til flere Suzuki Ignis Sport og en enkelt Fiat Panda 100 HP frem, inden jeg kom fra idéen igen. Jeg kunne faktisk godt taenke mig en lille, skaeg hatchback. Men jeg ser også, at hver gang, én af bilerne har en mekanisk eller teknisk udfordring, bliver den parkeret i et hjørne af garagen. Med fire biler er der altid en anden klar, som kan klare opgaven... hvilket efterlader bilen med udfordring­er i garagens hjørne i laengere tid, end jeg egentlig synes er passende. Samtidig er det en dejlig luksus aldrig at mangle køretøjer, men med fem biler forudser jeg, at “tiden i hjørnet” vil blive laengere. Hundehvalp­en, som vokser med lynets hast, har fundet sig tilrette i Cadillac’en.

 ??  ?? Cadillac’en kommer land og rige rundt – her ved et pitstop på landevejen mod Viborg.
Cadillac’en kommer land og rige rundt – her ved et pitstop på landevejen mod Viborg.
 ??  ?? Bemaerk at hund og laederinte­riør matcher hinanden. Hundens farve hedder fawn.
Bemaerk at hund og laederinte­riør matcher hinanden. Hundens farve hedder fawn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark