Bil Magasinet (Denmark)

VI SYNES

-

Disse fire testbiler illustrere­r meget tydeligt, hvordan man kan gribe Suv-konceptet an. De har alle hver isaer sin berettigel­se, og ingen af dem falder helt igennem. Men når alt kommer til alt, så rammer Mercedes GLA det allerbedst­e kompromis, både hvad angår pris, køreegensk­aber og plads. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at sejren går til klassens nyeste dreng, GLA.

Mathias Brandt November 2020 1 MERCEDES-BENZ GLA

Mercedes GLA løber med en sikker sejr, fordi den leverer en høj grad af komfort og Suv-følelse. Samtidig er den ikke bange for at tage et sving. Basisprise­n er også den billigste i testen.

2 BMW X2

BMW X2 og Audi Q3 Sportback ender begge to med fire stjerner. Der er ingen af de to, der opleves specielt Suv-agtigt, men X2'eren er tro mod sit dynamiske DNA, og derfor får den en andenplads.

3 AUDI Q3 SPORTBACK

Audi Q3 Sportback gør rigtig mange ting rigtigt. Den har et stort bagagerum og en laekker kabine. Men bagsaedepl­adsen er ikke imponerend­e. Derudover mangler den underholde­nde køreegensk­aber.

4 RANGE ROVER EVOQUE

At Range Rover Evoque lander på en sidsteplad­s skyldes, at prisen er høj, og udstyrsniv­eauet er lavt. Vil du have mesterlig komfort og er villig til at betale, er Evoque uden tvivl vaerd at overveje.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark