Bil Magasinet (Denmark)

SOLID TELEFON

-

Er du traet af, at din telefon altid går i stykker, så burde du overveje denne model fra Cat.

CAT S42 SMARTPHONE

Er du traet af at din smartphone går i stykker ved de mindste knubs, så er Cat’s telefoner måske noget for dig. Cat telefoner låner navn og logo fra firmaet bag Caterpilla­r gravemaski­ner, og telefonern­e adskiller sig fra andre mobiltelef­oner ved at vaere saerligt robuste. De tåler at blive tabt, smidt, druknet, kørt over og meget mere, som ville tage livet af enhver iphone eller Samsung mobil.

S42 er den nye basismodel i programmet. Det vil sige, at den ikke har det infrarøde kamera, der placerer Cat S62 i en klasse for sig. S42 er en standard Android-mobil, med et par ekstra Catapps. Kortporten, der gemmer sig under en gummiklap, har plads til to simkort og et Sd-hukommelse­skort.

Telefonen er ret stor (L/B/H: 161,4/77,3/12,7 mm), og den huser en fin 6,3” skaerm med god opløsning. Den er beklaedt med gummi med ekstra beklaednin­g i hjørnerne, og der er klapper for alle åbninger. Prisen betales på vaegten, som er på hele 220 g, så S42 ligger tungt i lommen. Batteriet er på 4.200 mah og holder fint til minimum en dags brug, men i øvrigt kan det let skiftes.

Se mere på: catphones.com/en-dk Pris: 1.700 kr.

Gummifinis­hen tager sig godt ud, og den gør telefonen skridsikke­r, hvilket kan vaeret godt, men den er svaer at få op af lommen.

 ??  ??
 ??  ?? Skaermen er stor, lysstaerk og klar. Der er hul til headset med jackstik og opladning via miniusb-stik. Frontkamer­aet er på 13MP.
Skaermen er stor, lysstaerk og klar. Der er hul til headset med jackstik og opladning via miniusb-stik. Frontkamer­aet er på 13MP.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark