Bil Magasinet (Denmark)

DET ER SNYD, DET ER EN SKODA

Hver måned gemmer vores spionfotog­rafer sig rundt omkring på hele kloden, så de kan skyde fotos af de biler, som bilfabrikk­erne ikke har lyst til at snakke om.

- Tekst Mikkel Thomsager Foto Automedia

For den utraenede bilspotter ligner bilen her en slidt VW Polo med sjov folie på fronten, og folkene i bilen har sikkert moret sig med at få bilen til at ligne en VW. Men det er ikke en VW. Det er derimod forstadiet til en helt ny generation af Skoda Fabia.

Den nuvaerende Fabia, som er tredje generation, er fra 2015, og det er den sidste af Vw-familiens minibiler, der stadig kører på den gamle teknik. Alle søstermode­llerne, Audi A1, VW Polo og Seat Ibiza er skiftet til Vw-gruppens nye lille platform, kaldet MQB A0. Skoda har sågar to modeller kørende på denne teknik, idet både den større VW Golf-konkurrent, Scala og den lille SUV Kamiq, kører på denne teknik. Men Fabia er holdt i live med flere ansigtsløf­tninger og opdatering­er de seneste år.

Men nu er en ny på vej, og selv om den beskaemmed­e testbil her ligner en Polo – den kører sågar med Vw-logoer på – så er det en testbaenk for den kommende Skoda Fabia, der ventes praesenter­et før sommeren 2021.

Den er laenge ventet, men modelskift­et har en aergerlig konsekvens: Stationcar­udgaven af Fabia udgår.

 ??  ?? Al udvendigt design stammer fra en VW Polo, men de tjekkiske nummerplad­er afslører sammenhaen­gen.
Al udvendigt design stammer fra en VW Polo, men de tjekkiske nummerplad­er afslører sammenhaen­gen.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark