Bil Magasinet (Denmark)

VIS OS DIN BIL - FRA GAMLE DAGE

-

Hvad kørte du i, i gamle dage, altså for mere end 15 år siden? Det vil vi gerne se. Send os billedet, fysisk eller digitalt, så vil vi eventult bringe det i naeste års udgivelse, Retro-revyen 2021, der udkommer den 11. februar.

Klassikern­e har deres faste plads hver måned i Bil Magasinet. Vi elsker dem, og dyrker dem i stigende grad i magasinet, fordi vi oplever, at du interesser­er dig for det. Vi du have det hele med, skal du købe Retro-revyen, som nørder i bund med youngtimer­s og klassiske biler, med blandt andet prissaetni­ng, tips og tricks til køb og salg, renovering og meget andet.

Men hvordan så din bil ud i gamle dage. Det vil vi gerne vise med eksempler fra dengang, og gerne med dig eller andre personer (som accepterer det) på billedet.

Redaktør af Retro-revyen 2021, Frederik T. Frey laegger ud. På billedet fra 1989 er det redaktøren til højre, som betragter sin mor og far i forbindels­e med deres bryllup foran den Ford 17M RS fra 1970, han selv siden har købt tilbage.

Find dit billede af din gamle bil og send det med en lille historie til Bil Magasinet, Finsensvej 6D, 2000 Frederiksb­erg eller elektronis­k til frederikf@bilmagasin­et.dk

 ??  ?? Til inspiratio­n: Fra Frederik T. Freys fotoalbum anno 1989 med Frederik i forgrunden... og Ford’en, han i dag ejer, i baggrunden.
Til inspiratio­n: Fra Frederik T. Freys fotoalbum anno 1989 med Frederik i forgrunden... og Ford’en, han i dag ejer, i baggrunden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark