Bil Magasinet (Denmark)

Med to forsider

Abonnenter kan nu glaede sig over en helt ren, elegant forside. Kiosker får den traditione­lle.

- MIKKEL THOMSAGER Chefredakt­ør

Har du prøvet at sidde i en bil, der går fra 0-100 km/t på under fire sekunder? Det har jeg – mange gange faktisk, fordi jeg slår til, hver gang jeg får chancen. Det er en vild og berusende oplevelse. Mens man stadig selv skulle koble til i biler med manuelt gear, var det naesten umuligt at opnå. Med nye launch control-systemer er det ikke laengere svaert, men med elbilerne er det naesten blevet en hverdagsti­ng, og alle kan gøre det.

Selv om oplevelsen i elbiler følges af en usexet hylelyd, er fartopleve­lsen vitterlig den samme. Alligevel er det lidt som at drikke øl uden alkohol. Smagen er der naesten, men det er ikke helt det samme. Man savner noget, selv om det ikke er rationelt begrundet.

Siden vi hørte om den nye Corvette, hvor motoren er flyttet om bag forsaedern­e, har vi stalket producent og importør for at komme bag rattet. I november lykkedes det, og fra side 70 kan du laese Steen Bachmanns beretning. Han har i øvrigt også lavet en kort video på Bil Magasinet Youtube-kanal, hvor man hører noget af det, han er mest begejstret for: Lyden.

Måske er det indbildnin­g, måske er det fordi oplevelsen af en bil, vitterlig spiller på alle sanser, eller måske er det bare nostalgi. Men oplevelsen af benzinmoto­rens arbejde bidrager til festen bag rattet. Måske det tager sig anderledes ud, når nostalgien er blevet til en gammel misforståe­lse – om fem eller ti år.

Vi var ikke i tvivl om, at Corvette-historien skulle på forsiden af

Bil Magasinet, som denne gang udgives med en saerlig forside til abonnenter. Med BM2101 prøver vi for første gang at lave en saerlig, ren og elegant forside til abonnenter, mens udgaven til salg i kiosker og butikker har budskaber som saedvanlig­t.

Er du abonnent, skal du jo ikke lokkes til at købe magasinet.

Det udnytter vi til at lave en elegant forside, som man gerne vil have liggende fremme. Vi håber, du synes om det, men vil under alle omstaendig­heder gerne vide, hvad du synes.

 ??  ?? Dette nummer af bil Magasinet udkommer med to forsider. Den uden budskaber er forbeholdt abonnenter. Den med er til kiosker og butikker.
Dette nummer af bil Magasinet udkommer med to forsider. Den uden budskaber er forbeholdt abonnenter. Den med er til kiosker og butikker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark