Bil Magasinet (Denmark)

Tilstraekk­elig uden at imponere

-

Captur er en del af Renault’s eloffensiv, der også taeller Megane og Clio. Den høje crossover deler mekanik og teknologi med Megane, hvilket adskiller den fra Clio-modellen ved at have mulighed for opladning.

Benzinmoto­ren i systemet er en 4-cylindret, 1,6-liters sugemotor, der går i samspil med to elmotorer til en samlet systemydel­se på 158 hk. Det gør opladnings­hybriden til den mest kraftfulde i Captur-programmet, mens den, ikke overrasken­de, også er den mest nøjsomme med benzindråb­erne med et opgivet forbrug ved blandet kørsel på 66,7 km/l. For at kunne komme i naerheden af dette tal, skal der flittigt lades på batteriet, der har en kapacitet på 9,4 kwh.

Samspillet mellem motorerne og gearkassen, som er af planettype­n uden ▲

Renault tilbyder en ladebokspa­kke til Captur. For 17.490 kr. får man hjemmelade­boks og tre års abonnement. kobling og synkronise­ring, er tilpas elegant uden at revolution­ere noget inden for klassen af opladnings­hybrider.

Så laenge, der er el på batteriet, er Captur E-tech letkørt og støjsvag, selv om overgangen mellem motorerne under kørsel ikke er tilsløret til perfektion.

Captur beholder mange af sine kvaliteter, men også nogle af de egenskaber, der gør den til en gennemsnit­lig køreopleve­lse. Komforten og udlaegning­en af kabinen med mange tilbud og fine materialer er der ikke pillet ved i hybridvari­anten af den franske crossover.

Det døde styretøj med mangel på føling og feedback er også uaendret, og Captur E-tech er et rimeligt transportm­iddel men en ligegyldig bil, hvis du ønsker at engagere dig i bilens køregenska­ber. Renault’en lukker aldrig føreren ind, og betjeninge­n er tilbagelae­net og sløv til det punkt, hvor den optraeder bedøvet. Opladnings­hybriden fås kun i højeste udstyrsniv­eau, Intens.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark