Bil Magasinet (Denmark)

DK bygger 911

Drømmen om at bygge biler i Danmark lever i bedste velgående. Nogle bliver til virkelighe­d.

-

Taenk hvis du kunne bygge din egen bil? Altså designe den, udtaenke den, indrette den, og så få andre til at gennemføre det for dig. Gerne med dygtige eksperters hjaelp, så dine tanker bliver til realitet på højt niveau og på perfektion­istisk vis. Det er et fantastisk tankeekspe­riment, som man kan bruge timer på, hvis man slipper fantasien løs. Men det er og bliver fantasi, for vi ved alle, at hvis det kan lade sig gøre, så må det ske i udlandet, og chancen for at få den registrere­t i Danmark, er lig nul.

Eller hva’? Faktisk ikke. Tom K gjorde det, eller rettere Jan Kalmar, som Tom K købte en bil af, gjorde det med genskabels­en af en Porsche 911, som Tom K forestille­de sig den. Den er ganske vist samlet af dele bygget mange steder i Europa og sågar USA, men Jan fra Roskilde førte projektet ud i livet, og Tom K har fået den Porsche 911, han udtaenkte, indrettede og bestilte. Et imponerend­e projekt, der vidner om, at det umulige ofte er tankesaett­et i sig selv. Laes alt om Kalmar 7-97 fra side 64.

Indrømmet: Projektet bevaeger sig i et økonomisk prisspaend, hvor de faerreste kan vaere med. Den forgangne måned fik jeg renoveret baenkesaed­et i min gamle Mazda pickup. Du må godt grine, for laengere vaek fra Tom K’s enestående Porsche kan man ikke komme. Men tilfredsst­illelsen ved at få nyt betraek, der matcher bil og kabine, og få genmontere­t saedet i bilen, er stor.

Laes om det, og Mathias Brandts gør-det-selv-projekt, fra side 96.

Forlaget bag Bil Magasinet, Benjamin Media/benjamin Creative, fusionerer med moderfirma­et Bonnier Publicatio­ns, derfor flytter Bil Magasinet redaktion per 25. januar til Strandboul­evarden 130, 2100 København Ø. Alle andre kontaktdat­a er uaendrede.

 ??  ?? Bil Magasinet 2103 udkommer med to forsider. En til abonnenter (t.v.) og en til løssalg. Naeste nummer (2104) udkommer 11. marts 2021.
Bil Magasinet 2103 udkommer med to forsider. En til abonnenter (t.v.) og en til løssalg. Naeste nummer (2104) udkommer 11. marts 2021.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark